ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ PREVIEWS ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΟΥ ΚΟΥΕΝΤΙΝ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ

Με γενναιοδωρία εξαργύρωσε την φήμη του, η πολυ-αναμενόμενη 9η ταινία του Quentin Tarantino, ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (Once Upon a Time in Hollywood) που άνοιξε το περασμένο τριήμερο (16 με 18 Αυγούστου) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε περιορισμένο κύκλωμα preview προβολών, πριν την επικείμενη κυκλοφορία της την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου.

Η σινεφιλική επιστολή αγάπης του Tarantino για την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, που κορυφώνεται με τα τραγικά γεγονότα της συμμορίας του Τσαρλς Μάνσον, που έσπειρε τον πανικό στα τέλη του ’60 προσέλκυσε 8.785 θεατές σε 14 αίθουσες.
Οι ουρές που σχηματίστηκαν σε αίθουσες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου προβλήθηκε η ταινία, είναι η καλύτερη απόδειξη της φήμης του σκηνοθέτη, του υπέρλαμπρου καστ (Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Bruce Dern, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Damian Lewis, Luke Perry) και των διθυραμβικών κριτικών που έλαβε η ταινία μετά την προβολή της στο Επίσημο Διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ των Καννών.

Το ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ θα ανοίξει αυτή την Πέμπτη 22 Αυγούστου σε ευρύ κύκλωμα σε όλη την Ελλάδα, σε περισσότερες από 100 αίθουσες.

 

Σύνοψη
Στο Λος Άντζελες του1969 τα πάντα είναι ρευστά και όλα αλλάζουν. Ο τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ του Cliff Booth (Brad Pitt) κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια.

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Quentin Tarantino
Ηθοποιοί: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Mike Moh, Luke Perry, Damian Lewis, Al Pacino, Nicholas Hammond, Samantha Robinson, Lorenza Izzo, Costa Ronin, Perla Haney-Jardine, Damon Herriman, Lena Dunham, Kurt Russell, Scoot McNairy, Michael Madsen, Rumer Willis, Rafal Zawierucha
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Robert Richardson
Σχεδιασμός Παραγωγής: Barbara Ling
Κοστούμια: Arianne Phillips
Μοντάζ: Fred Raskin

Trailer: https://youtu.be/9o0I1G-NqH0

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο