Παντελής Κυραμαργιός  Αθηνά Κοντοδήμαθα συναυλία στα Λιπάσματα Δρεπετσώνας

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ

+ ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

 

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου o Παντελής Κυραμαργιός και η Αθηνά Κοντοδήμαθα βρεθούν για μία μοναδική συναυλία στα Λιπάσματα Δρεπετσώνας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Λιπάσματα 2019 – Φεστιβάλ στη θάλασσα, με τη συμμετοχή του κορυφαίου ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα.  

Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στον εμβληματικό χώρο των Λιπασμάτων, με τις διατηρητέες εγκαταστάσεις και τη χαρακτηριστική πανύψηλη καμινάδα, αλλά και τη θάλασσα που φτάνει σχεδόν ως την σκηνή, θα ακουστούν τραγούδια του Παντελή, αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί μέσα από τη φωνή και τις ερμηνείες του Γιάννη Κότσιρα. Φυσικά δε θα παραλείψουν να ερμηνεύσουν μαζί, τις “Δυο Σπιθαμές”, το τραγούδι που συνδέει τον τραγουδοποιό με τον μεγάλο ερμηνευτή.

«Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την πορεία του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση θα συναντηθεί κι αυτή τη φορά με το κοινό. Εκτός από τα κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας του Παντελή Κυραμαργιού το πρόγραμμα της βραδιάς κρύβει και πολλές εκπλήξεις: ακυκλοφόρητα τραγούδια, παραδοσιακή μουσική, απρόσμενα περάσματα από την περιφέρεια του ροκ, γέφυρες προς άλλα μουσικά είδη και αναπάντεχα mashups.

Ο Παντελής Κυραμαργιός με την Αθηνά Κοντοδήμα σε ένα πρόγραμμα απρόσμενο και συναρπαστικό!

 

Μαζί τους στη σκηνή οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ιούλιος Κουτσογεωργίου (μπάσο), Γιάννης Ταυλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Νικόλας Μαύρος

(μπουζούκι), Θανάσης Μάντζαρης (πιάνο).

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο