LORD OF THE DANCE

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

 

To μουσικοχορευτικό φαινόμενο, μετά από 12 χρόνια,
επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα με 100 συντελεστές!

Μια ασύλληπτη εμπειρία, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

ΓΙΑ ΤΟ TRAILER ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
https://www.youtube.com/watch?v=vH-CTkM9NzY

 

6 + 1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ
ΤΟ
LORD OF THE DANCE

  1. Γιατί το Lord of the Dance του Michael Flatley, έχει αποθεωθεί από 80 εκατομμύρια θεατές σε 100 χώρες του κόσμου και έφερε την επανάσταση στον παραδοσιακό Ιρλανδικό χορό.
  2. Γιατί το Lord of the Dance γνώρισε την παγκόσμια αναγνώριση, σπάζοντας το ρεκόρ παραστάσεων στη Wembley Arena του Λονδίνου με το απόλυτο sold out σε συνολικά 21 παραστάσεις, ρεκόρ το οποίο παραμένει άπιαστο μέχρι και σήμερα!
  3. Γιατί τον Απρίλιο του 1997 οι χορευτές του Michael Flatley έκαναν μια συγκλονιστική εμφάνιση στην 71η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ, την οποία παρακολουθούσαν 2,5 δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.
  4. Γιατί ο θίασος, σε όλη την διεθνή περιοδεία, όπως και στην Αθήνα, περιλαμβάνει σαράντα δεξιοτέχνες κορυφαίους χορευτές που έχουν περάσει από εξαντλητικές ακροάσεις για την επιλογή τους, σε ένα από τα πιο απαιτητικά θεάματα σε όλο τον κόσμο. Η δυναμική κίνηση των ποδιών, η τεχνική υψηλών προδιαγραφών, το πάθος και ο απόλυτος συγχρονισμός είναι τα βασικά συστατικά των χορευτικών τους δεξιοτήτων, τα οποία εκσφενδόνισαν τον Ιρλανδικό χορό ως παγκόσμιο φαινόμενο.
  5. Γιατί θα χρησιμοποιήσει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για show, με ένα τεράστιο videowall σαν backround, με απίστευτα σπέσιαλ φωτιστικά και θεατρικά εφέ, χορευτές – ρομπότ και πρωταθλητές ακροβάτες.
  6. Γιατί σε κάθε show, όπως και στο TAEΚΒΟΝΤΟ, χρησιμοποιούνται περισσότερα από εκατό χιλιόμετρα καλωδίων, μήκος που θα μπορούσε να καλύψει απόσταση μεγαλύτερη από την διαδρομή Αθήνα – Κόρινθος. Το βάρος του εξοπλισμού που κρέμεται από την οροφή, για τις σκηνικές ανάγκες του show, υπερβαίνει τους 20 τόνους χάλυβα. Μαζί με το θίασο περιοδεύουν μόνιμα 35 τεχνικοί εγκατάστασης και 20 ειδικοί, οι οποίοι επιβλέπουν τα σκηνικά, τα κοστούμια, τους φωτισμούς και τον ήχο των παραστάσεων. Ταυτόχρονα επιστρατεύονται 30 εγχώριοι τεχνικοί για το στήσιμο των σκηνικών στο εκάστοτε στάδιο ή θέατρο.

(+1).      Γιατί το Lord of the Dance ήρθε στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton, τον Ιούνιο του 2007 για 10 sold out παραστάσεις αφήνοντας έκθαμβους 24 χιλιάδες θεατές!

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

211 800 5141

 

 ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ώρα 21:00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

nΑ’ ΖΩΝΗ: 50€

nΒ’ ΖΩΝΗ: 40€

nΓ’ ΖΩΝΗ: 30€

nΔ’ ΖΩΝΗ: 20€ (ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ: 15€)

nΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 65€

 

ΠΛΑΝΟ ΑΡΕΝΑΣ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο