HAMMOCK BEACH BAR- Πήλι Β. Εύβοια

HAMMOCK BEACH BAR / PILI EVIA GREECE

Μια βουτιά στο Ελληνικό Καλοκαίρι, ένα «ταξίδι μύησης» στον μαγευτικό κόσμο των αισθήσεων, των γεύσεων και των αρωμάτων, την προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, την ανοιχτωσιά της παραλίας, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τα water sport.

Στη φύση δεν είσαι ποτέ μόνος. Το νιώθεις στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του Beach Bar “HΑΜΜΟCK” στο Πήλι της Βόρειας Εύβοιας. Ολόκληρο το beach bar είναι οργανωμένο με οικολογικά κριτήρια, διαμορφωμένο με όμορφα, γήινα, φυσικής δόμησης υλικά και αποπνέει σπιτική ζεστασιά. Αντανακλά τη δύναμη της φύσης.

Μέσα από εναλλακτικές ιδέες προσέγγισης της ελληνικής κουλτούρας και του ελληνικού καλοκαιριού, ελληνικά πιάτα, cocktail με φυσικούς χυμούς από τα δέντρα της Ευβοϊκής γης,  beach party, μουσικές βραδιές, συναυλίες, καθώς και αθλητικά events σε συνεργασία με ναυτικούς ομίλους, ομάδες ιστιοπλοΐας και surf της Εύβοιας και της Ελλάδας.

 

Το HAMMOCK δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως, η αγάπη για τον τόπο των ανθρώπων που επέλεξαν να ζήσουν στην Βόρεια Εύβοια, αφήνοντας πίσω τους την πόλη και επαναπροσδιορίζοντας την καθημερινότητα τους, ανοίγοντας ένα “χειροποίητο” beach bar με σύμμαχο τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα εμποτισμένη με καλοκαιρινά feel-good vibes!

 

Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

 

Φιλοδοξία μας είναι να γίνει το HAMMOCK πόλος έλξης για αυτούς που θέλουν ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Να γεμίσουμε τις καλοκαιρινές μας βραδιές με DJs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες σε όλους. Και το όραμά μας δεν κρατάει μόνο ένα καλοκαίρι.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»   25 χρόνια number one, 25 χρόνια στην κορυφή. Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία