MAΡΙΛΥ έκθεση Τέχνης

 

MAΡΙΛΥ έκθεση Τέχνης

H εικαστικός Μαρίλυ Γουλάκου θα παρουσιάσει τα ζωγραφικά της έργα στην ομώνυμη έκθεσής της ”Μαρίλυ” στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, δίπλα στη θάλασσα και με καλοκαιρινή αύρα στις 30 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2019.

Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του ”Τομέα Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας” και του Συλλόγου ”Μαζί για τη Ζωή” θα φιλοξενήσει έργα ποικίλου περιεχομένου και αφορά στο σύνολο των έργων της ζωγράφου, παλαιών και νέων.

Η καλλιτέχνιδα Μαρίλυ Γουλάκου, εμπευσμένη από εικόνες της ζωής της, από τα ”θέλω”, τις εμπειρίες και τα όνειρά της, φιλοτεχνεί έργα βγαλμένα από την Ψυχή της, αποτυπωμένα σε καμβά, ξύλο και ύφασμα.

Η έκθεση ”Μαρίλυ” θα υποστηρίξει του σκοπούς του κοινωνικού φορέα Dreamteam! Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα για ένα καλύτερο κόσμο!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Μαίου 2019 στις 8μμ.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως 21:00

 

Χορηγός έκθεσης & εκπαίδευσης: ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ

Συνδιοργάνωση με Dreamteam

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων