DREAM FASHION CHARITY GALA

DREAMFASHION CHARITY GALA 15 MAΪOY 2019

 

‘’Ο Χρήστος Πετρίδης & η Αναστασία Γκούβα παρουσιάζουν ξανά το λαμπερό show!‘’

 

Το λαμπερό show με τίτλο DREAM FASHION CHARITY GALA που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου 2019 αυτή τη φορά στο πανέμορφο κτήμα Royal Garden στον Ασπρόπυργο θα παρουσιάσουν ξανά ο Χρήστος Πετρίδης και η Αναστασία Γκούβα, δημιουργοί της Dreamteam !

H μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που αναμένεται να παρακολουθήσουν πάλι εκατοντάδες κόσμου συνδιοργανώνεται από το Γυναικείο Κίνημα του Δήμου Ασπροπύργου και το φορέα Dreamteam και σκοπό έχει να υποστηρίξει τα παιδιά, το περιβάλλον & τα ζώα μιας και αυτός είναι ο σκοπός της Dreamteam !

Η βραδιά θα περιλαμβάνει επιδείξεις μόδας Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και γνωστών brands, καλλιτεχνικά shows, τραγούδι, χορό, ομιλίες, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο !

Έτσι όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για την προσφορά και τον εθελοντισμό…για έναν καλύτερο κόσμο !

Σε λίγες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το ‘’πως’’ θα μπορέσετε να   παραβρεθείτε στο Dream Fashion Charity Gala !

Φωτογραφίες: Νίκος Αποστολόπουλος

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και