«Μικελάντζελο Αντονιόνι: Επάγγελμα σκηνοθέτης»

Μικελάντζελο Αντονιόνι

Συλλογικό

Είδος: Κινηματογράφος (Με το Βλέμμα της Κριτικής)
Σελίδες: 72

Μόλις κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος της εκδοτικής σειράς «Με το Βλέμμα της Κριτικής», αφιερωμένος στον σπουδαίο Ιταλό σκηνοθέτη Μικελάντζελο Αντονιόνι: αξιόλογοι κριτικοί και θεωρητικοί του κινηματογράφου, όπως ο Χρήστος Μήτσης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Λουκάς Κατσίκας, ο Τάσος Ρέτζιος, ο Θόδωρος Σούμας, ο Τάσος Γουδέλης, ο Δημήτρης Χαρίτος, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Τοτονίδης, ο Νίκος Τσαγκαράκης, ο Νέστορας Πουλάκος κ.ά. γράφουν πρωτότυπα κείμενα για καθεμία από τις 15 συνολικά ταινίες του auteur του ιταλικού σινεμά. Μια κατατοπιστική εισαγωγή στο έργο και τη ζωή του σκηνοθέτη επιμελήθηκε ο Γιώργος Ρούσσος. Αρχισυνταξία: Νέστορας Πουλάκος.

Ο τόμος «Μικελάντζελο Αντονιόνι: Επάγγελμα σκηνοθέτης» κυκλοφορεί από σήμερα στα βιβλιοπωλεία, σε μια καλαίσθητη έκδοση της εκπαιδευτικής/εκδοτικής εταιρείας ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, 21.00 μ.μ., στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 Αθήνα).

Περισσότερες πληροφορίες: e-shop // www.tomellon.com // www.criticseye.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο