To STEAK ALIVE μας παρουσιάζει τα κρασιά MERLOT

                     “THE MERLOT EXPERIENCE’’

                          FOOD & WINE PAIRING

 στο STEAK ALIVE

     Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 19:00

Μία ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη, στην πλέον φημισμένη και πολυταξιδεμένη ποικιλία Merlot, διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου, το εστιατόριο STEAK ALIVE, στον Κορυδαλλό.

Το Merlot, παράφραση του merle, που στα γαλλικά σημαίνει μικρό μαυροπούλι, πληθωρικό και εξωστρεφές, με χρώμα που ποικίλλει από μέτριο μέχρι βαθύ ρουμπινί, έχει μια μοναδική ικανότητα να παίζει με τις αισθήσεις.

Τρία κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και ένα κοκτέιλ με βάση την ποικιλία Merlot, θα συνοδέψουν αρμονικά τις δημιουργίες του σεφ Γιώργου Λαΐδη, σε ένα wine paired menu που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή τη βραδιά.

Menu

  • Beef Carpaccio/ Brown Butter

(PORTES 2017, DOMAINE SKOURAS, Greece)

  • Κροκέτα Ουράς Μόσχου/Πουρές Καρότο/Ιπποφαές

(JEAN PIERRE MOUEIX BORDEAUX, France)

  • Κότσι Αρνί/Μελιτζάνα/Τηγανιτό Κρεμμύδι

(ESTATE SERIES, VINA ERRAZURIZ, Chile)

  • ‘’Millefeuille’’ Bitter

(SAN FANCISCO SANGAREE, Merlot/Bourbon based Cocktail)

 

Τιμή 30/άτομο

 

STEAK ALIVE

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 210 4952000

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –