Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται το «Santoro»

Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται το «Santoro»

 Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στο εστιατόριο «Santoro» του ξενοδοχείου «Grace Santorini»..

 7 Μαρτίου στις 20.30 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα

Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

 

Στο πέμπτο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στο νησί του ηφαιστείου δοκιμάζοντας το πολύ ατμοσφαιρικό και βραβευμένο εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grace», το «Santoro»

 

Το ειδικό μενού, με την επιμέλεια του εξαίρετου σεφ JeanCharles Metayer,  θα εκτελεστεί από τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Γιάννη Κουτσοπεράκη και είναι γεμάτο με φινετσάτες και υψηλού επιπέδου δημιουργίες, που σερβίρουν τη Σαντορίνη στο πιάτο.

 

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το  «Santoro», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.

 

Το μενού που θα απολαύσουμε

Welcome Drink Ούζο 12

Amuse Bouche
Μους από φάβα και ταρτάρ τομάτας Σαντορίνης με βινσάντο

Ορεκτικό 
Κυδώνια ποσέ
σε μπίρα Yellow Donkey με μπισκότο από θυμάρι

Κυρίως Πιάτο
Φρέσκος βακαλάος
σε κρούστα από προζύμι με άγρια χόρτα φρικασέ και σκόνη από αμπελόφυλλα

Επιδόρπιο
Υφές μήλου
με κρέμα butterscotch και παγωτό κανέλα

Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato

40 € / άτομο

 

Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας ark:  210 8948882

Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100

www.ark-glyfada.gr

www.athinorama.gr

www.symposioatark.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο