SheWoods- χειροποίητα δώρα.

Τα κοσμήματα και τα αντικείμενα SheWoods σχεδιάζονται από την Έφη Γελέ και κατασκευάζονται στην Αθήνα σε συνεργασία με τον πατέρα της Αλέξανδρο Γελέ. Χαρακτηρίζονται από μια πρωτότυπη προσέγγιση, βασισμένη στην ζωγραφική στη χαρακτική και το design.

 

Χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές χάραξης, κοπής και βαφής για να δοθεί μια ιδιαίτερη όψη στα κοσμήματα και στα αντικείμενα. Κάθε συλλογή έχει αφετηρία μια συγκεκριμένη ιδέα, εμπνέεται από την τέχνη, τη φύση και τις παγκόσμιες κουλτούρες.

 

Πριν από δυο μήνες προστέθηκε στο κατάστημα και μια σειρά με T-Shirts με μοναδικά σχέδια

Το ατελιέ μας βρίσκετε στη Στοά Παλλάδος 24-26 στην Αθήνα.

Instagram – www.instagram.com/shewoodsbyyele/

Facebook – www.facebook.com/SheWoodsByYele/

 

 

Η Έφη Γελέ γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα ακολουθώντας αλλά και εξελίσσοντας την οικογενειακή παράδοση ασχολήθηκε με την τέχνη και την χειροποίητη κατασκευή. Σιγά, σιγά κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της χώρο όπου παρουσιάζει τα έργα της και δημιουργεί μέσα σ αυτόν. Στην ουσία το SheWoods είναι ένα concept store με κεντρική ιδέα το ξύλο, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, το χειροποίητο και τα φυσικά υλικά.

Περνώντας μέσα από διάφορα καλλιτεχνικά μονοπάτια όπως το σχέδιο, τη διακόσμηση, τη  ζωγραφική, το θέατρο, τη φωτογραφία αλλά και το βίντεο τελικά η ιδέα ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια όταν ανακάλυψε τα ξύλινα κοσμήματα.

Με πολύ δουλειά και μελέτη δημιουργήθηκε το SheWoods. Το όνομα προέκυψε από τη λέξη «ξύλο» στα αγγλικά, με μια ιδιότυπη μετατροπή της σε ρήμα και την προσωπική αντωνυμία αυτή (αυτή ξυλοποιεί)

Τα σχέδια της χαρακτηρίζονται από το χρώμα τη γεωμετρία και τη χαρούμενη διάθεση.

Η συλλογή ανανεώνεται πολύ συχνά και προστίθενται συνεχώς καινούργια σχέδια.

Πηγή έμπνευσης μπορεί να αποτελέσουν τα πάντα. Ένας άνθρωπος, ένα τραγούδι, μια εικόνα.

Turn everything in art and give positive vibes to humanity

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων