FAUST πρόγραμμα Μαρτίου

Το πρόγραμμα του Faust για τον μήνα Μάρτιο φέρνει την άνοιξη!

Μοναδικοί καλλιτέχνες από την εγχώρια και ξένη μουσική σκηνή μετατρέπουν το FAUST στο απόλυτο στέκι του κέντρου.

Αυτή την Παρασκευή 1 Μαρτίου οι Koza Mostra, ένα από τα πιο δημοφιλή και εκρηκτικά συγκροτήματα της Ethnic / Rock σκηνής, κατηφορίζουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για μία συναυλία, αντάξια της δυναμικής τους. Μαζί τους θα είναι σπέσιαλ καλεσμένος ο Γιάννης Ζουγανέλης και στα decks η Dj Spery.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου οι ρυθμοί γίνονται λάτιν. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Cubaneros, το ελληνοκουβανικό λάτιν συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2015 από τον πιανίστα Πάνο Παναγόπουλο και τις Κουβανές τραγουδίστριες Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques. Παίζουν γνωστά τραγούδια Salsa, Bachata, Cha Cha, Merengue και τη διασκευή τους στο Lost on you της LP, που έχει κάνει παγκόσμια αίσθηση. Oι λάτρεις του street latin δεν πρέπει να χάσουν αυτό το χορευτικό event.

Tην Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Μαρτίου ανεβαίνουν αντίστοιχα μοναδικής αισθητικής dj sets. Το Good Vybz, το πάρτυ που αγαπήθηκε από το hip hop/ dancehall / afrobeat κοινό επιστρέφει στην Αθήνα, στον χώρο του Faust την Τρίτη 5 Μαρτίου με τους DJ.SILENCE & BAGHDAD, ενώ την Τετάρτη 6 Μαρτίου η σκηνή του Faust/ Bar Theater Athens υποδέχεται το πρώτο Live Session της Αθηναϊκής δισκογραφικής εταιρίας Glory Hill Studio. Οι καλλιτέχνες της εταιρίας, Giorgos Grigorakos, Dekard, Ramadu, Alex Dimou
& Thodoris Triantafillou, θα παρουσιάσουν live τις προσωπικές τους
δουλειές, σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα με την φωτογραφική έκθεση του Λάζαρου Κίτσα, τα διαδραστικά installations και τις βιντεοπροβολές από το Athens Digital Arts Festival και την έκθεση με τα synthesizers από το synthesizer.gr. Και πρωτότυπες συσκευές ήχου από την Hex Devices

 

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο μοναδικός ράπερ – χιπ χόπερ Νέγρος του Μοριά ανεβαίνει στη σκηνή. γεννημένος στην Ελλάδα από Γκανέζους γονείς και μεγαλωμένος στην Κυψέλη εκφράζει τη νέα γενιά του χιπ χοπ. Λατρεύει την ελληνική αργκό και είναι απ’ του λίγους Αφροέλληνες που χρησιμοποιεί το λεξικό της πιάτσας και της ουσίας.

Επιρροές του είναι τα ρεμπέτικα και η λαϊκή μουσική όπως οι: Μιχάλης Γενίτσαρης, Σ. Καζαντζίδης, Α. Κωστής, η τετράς του Πειραιά, o Ανέστης Δελλιάς, ο Γιώργος Μπάτης και ο Μάρκος Βαμβακάρης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Faust διοργανώνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς “Το μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ του”. Από τις 10 το βράδυ μέχρι πρωΐας, ο  Χρήστος Σουγάρης θα βρίσκεται στα decks με την πιο ξεσηκωτική του διάθεση ενώ τη Δευτέρα 11 Μαρτίου το Faust σβήνει τα φώτα και υποδέχεται το Lights Out // The Dark Project με το αισθησιακό Blindfold Game. Αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η Κουβανή Rosanna Mailan, ίσως η πιο αισθησιακή φωνή στο είδος της, ενώνει δυνάμεις με το ροκ ηχόχρωμα της φωνής του Χάρη Μωσαΐδη (Harris Mos) σε ένα μοναδικό live! Tα φώτα σβήνουν, οι κουρτίνες πέφτουν, η κορδέλα σου κλείνει τα μάτια σφιχτά. Παραδίνεσαι στις αισθήσεις σου και χορεύεις μόνο από ένστικτο, βυθισμένος στο σκοτάδι.

Και last but not least, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου θα κλείσει ο ένας και μοναδικός Μιθριδάτης, με ένα HipHop Live Show, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα