Belle Amie Γευστικός Προορισμός

Belle Amie

Γευστικός Προορισμός

Στην καρδιά του Πειραιά, στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι, το Belle Amie, το υπέροχο νεοκλασικό κτήριο με την κοσμοπολίτικη αύρα και το vintage άρωμα 125 χρόνων ιστορίας, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα άκρως ποιοτικό και γευστικό ταξίδι.

Μέσα στο comforting περιβάλλον του, μοιραζόμαστε καθημερινά ωραίες στιγμές, γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα, απολαμβάνοντας την φιλική και παρεϊστικη ατμόσφαιρα που αποπνέει.

 

Ο Marko Rossi, το νέο μέλος της οικογένειας του Belle Amie και επικεφαλής της κουζίνας του, μας προτείνει συνταγές που σε κάνουν να ταξιδεύεις και να νοσταλγείς τα οικογενειακά τραπέζια και το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μια επιλογή ουσίας για όσους αγαπάνε τις Ελληνικές γεύσεις που δημιουργούνται καθημερινά μια νέα δημιουργική ματιά, απλότητα και μεράκι.

Στο μενού φιγουράρουν πιάτα με γνώμονα την Ελληνική κουζίνα και την μαγεία της αυθεντικότητας. Κοπανιστή Τήνου, χταπόδι στιφάδο, μακαρούνες χωριάτικες, τραχανάς ξινός, αρνάκι γύρος, καρμπονάρα Απεράθου, λαυράκι αχνιστό και μοσχαράκι μελωμένο, είναι λίγες μόνο από τις πολλές προτάσεις που μπορείς να γευτείς ως κυρίως γεύμα ή να μοιραστείς στη μέση με την παρέα σου, σε συνδυασμό με εκλεκτές ετικέτες Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

 Γεύσεις που έχουμε αγαπήσει συνθέτουν και το Δεκατιανό, που σερβίρεται καθημερινά 9:00–13:00, με επιλογές όπως αυγά καγιανάς, τηγανίτες ή αυγόφετες με κανέλλα, μαρμελάδα ή μερέντα,  κροκ μαντάμ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες προτάσεις που ξυπνούν αισθήσεις και αναμνήσεις.

 

Το Belle Amie είναι ο απόλυτος προορισμός, ποιότητας και απόλαυσης για όσους εκτιμούν τις γεύσεις της καρδιάς μας.

 

Video link:  https://we.tl/t-3Sp5Fd2OXu

 

Βelle Amie

Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι / Πειραιάς

Τηλ.:2104175740

www.facebook.com/belleamiegr

www.instagram.com/belleamiepiraeus

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο