“Σαν παλιό λαϊκό…” Χαρά Πομώνη

“Σαν παλιό λαϊκό…”
Χαρά Πομώνη
ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ώρα 22.30

Η Χαρά Πομώνη είναι μια γνήσια λαϊκή φωνή και μια σημαντική παρουσία στο ελληνικό τραγούδι. Ξεκίνησε το 1974, ερμηνεύοντας τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Ακολούθησαν συμμετοχές σε συναυλίες με τον Μάνο Χατζηδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Χρήστο Λεοντή. Στην πορεία της συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαίρη Λίντα, η Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Κούκα κ.ά. Δισκογραφικά έχει συμμετάσχει σε δουλειές του Σταμάτη Κραουνάκη, του Στέλιου Βαμβακάρη και του Βαγγέλη Κορακάκη, ενώ ο πρώτος προσωπικός της δίσκος, «Άσ’ την Αγάπη να σε σκοτώσει» με συνθέσεις του Γιώργου Αλτή, κυκλοφόρησε το 2006 από την εταιρεία ΔΙΚΤΥΟ Π.Μ.-Πάρης Μήτσου.

 

Την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα τη συνοδεύσουν ο Αντώνης Ξηντάρης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Γιώργος Μπεκιάρης στην κιθάρα και στο τραγούδι και ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια.

Ηχοληψία: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος

Είσοδος 5 ευρώ

 

ΗΡΩ ΣΑΪΑ
“Δεν πάω σπίτι μου απόψε”

 

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία η Ηρώ Σαΐα με τη μουσική παράσταση “Δεν πάω σπίτι μου απόψε”. Τραγούδια που  αναβιώνουν τα κέντρα της χρυσής δεκαετίας του 1950. Η Ηρώ Σαΐα συναντά τη Μαρίκα Νίνου, την Μάγια Μελάγια και την Σπεράντζα Βρανά σε μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια της περιόδου.

Μια ξεχωριστή συνάντηση με τον σολίστα Γρηγόρη Βασίλα (ενορχήστρωση, μπουζούκι-τραγούδι) και το συγκρότημα του.

 

Επιμέλεια – Οργάνωση: Λάμπρος Λιάβας

Είσοδος  5 € / άτομο

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο