«Η Μπάλα στην κερκίδα» του Θάνου Σαρρή

«Η Μπάλα στην κερκίδα»
του Θάνου Σαρρή
Στο Public Τσιμισκή | Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Την Παρασκευή (01/0319.00) στο Public Τσιμισκή θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η Μπάλα στην κερκίδα» τουΘάνου Σαρρή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ.
Μιλούν οι: Σάββας Κωφίδης, Γιώργος ΜπαντήςΝίκος «Ισοβίτης» ΙωαννίδηςΛουκάς ΑναστασίαδηςΚυριάκος Κυριακόπουλοςκαι ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης.

«Η μπάλα στην κερκίδα» της Θεσσαλονίκης!

Οι εκδόσεις ΟΞΥ και το Public Τσιμισκή σας προσκαλούν στην παρουσίαση ενός διαφορετικού μυθιστορήματος, για το οποίο ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γράφει στην εισαγωγή πως «θα μπορούσε να γραφτεί και σαν ένα manual για οπαδούς. Ο Θάνος, που έχει περιπλανηθεί σ’ ένα σωρό ποδοσφαιρικές γειτονιές του κόσμου, διάλεξε να κάνει κάτι δυσκολότερο». Η «μπάλα στην κερκίδα» έχει προκαλέσει ήδη αρκετή συζήτηση και την Παρασκευή (01/03, 19.00) ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη με πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Ο εναλλακτικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Σάββας Κωφίδης, ο ξεχωριστός τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής, ο «Ισοβίτης» της κερκίδας Νίκος Ιωαννίδης, ο Λουκάς Αναστασιάδης από τους Supporters Direct Europe, που γνωρίζει τα εγχειρήματα λαϊκής βάσης όσο λίγοι και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος που μέσω του Eleven Campaign μάχεται για να διατηρήσει τους δεσμούς του ποδοσφαίρου με την κοινωνία, θα βρεθούν στα Public Τσιμισκή για να μιλήσουν για το βιβλίο και να πάρουν μέρος στην κουβέντα που θα ακολουθήσει. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Σουντουλίδης.
Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

Ένα αληθινό μυθιστόρημα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της ομάδας σου.

Οι καλές μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν για τους οπαδούς των «μοβ». Ο πολλά υποσχόμενος μεγαλοεπενδυτής χρησιμοποίησε τον κόσμο της ομάδας για τα προσωπικά του συμφέροντα και όταν ένα κομμάτι της εξέδρας προσπάθησε να αντιδράσει βρέθηκε απέναντι σ’ εκείνους που μέχρι πρόσφατα ξελαρυγγιάζονταν μαζί στα παγωμένα τσιμέντα.

Αλλά οι οπαδοί δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οραματίζονται ένα δημοκρατικό μοντέλο διοίκησης με μοναδικό ιδιοκτήτη της ομάδας τον κόσμο. Παρά το διεφθαρμένο παιχνίδι των ΜΜΕ, των πολιτικών και των αθλητικών παραγόντων, η σπίθα γίνεται φλόγα και οι επαφές με ομάδες του εξωτερικού που τα κατάφεραν δημιουργούν τη βάση κόντρα σε όλους και σε όλα. Θα καταφέρουν τα παιδιά της κερκίδας να γράψουν ιστορία;

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα