Immigraniada Festival «Τα Τραγούδια της φωτιάς»

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

 

Immigraniada Festival «Τα Τραγούδια της φωτιάς»

Η Punk’n’Roll κοινότητα συσπειρώνεται και μεταμορφώνει το Κύτταρο σε μια ζεστή «ηλεκτροακουστική» μπουάτ, ένα χώρο ενότητας και τραγουδιού διαμαρτυρίας από μια άλλη εποχή.

Εκείνο το βράδυ θα βρίσκονται εκεί από τους Deus Εx Machina μέχρι τον Σπύρο Γραμμένο, από τους Άλλος Κόσμος μέχρι τον Ζωρζ Πιλαλί, από τα Αρνάκια ως τους Stress και από τον Frank Panx & τους Αδερφοφάδες μέχρι την μουσικοθεατρική κολεκτίβα Τσιριτσάντσουλες και άλλα αδέλφια-έκπληξη..

Αυτή η μουσική οικογένεια των “αδελφών του χάους” θα παρουσιάσει σε ηλεκτροακουστικές εκτελέσεις τραγούδια που ακόμα καίνε, που είναι ταγμένα να παραμένουν κοντά στους τραυματισμένους αυτού του συστήματος, που κοιτάνε το κακό στα μάτια και μιλάνε για το φως.

Η συναυλία αυτή έχει έναν ξεχωριστό σκοπό: Μαζί με άλλα αδέλφια, πήραμε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της ώστε να καλυφθεί το υψηλό κόστος των ιατρικών εξόδων για τη θεραπεία του Άλεξ, που υπεβλήθη σε μια εξαιρετικά σοβαρή χειρουργική επέμβαση.
Ο Άλεξ, πρόσφυγας και ο ίδιος, στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες, πρόσφερε ανιδιοτελώς τον χρόνο του και τη δυναμική του και αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα της αλληλεγγύης μας.
Τώρα είναι σειρά μας να του σταθούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνά.

Ας είμαστε όλοι εκεί.

Fb Event: https://www.facebook.com/events/320985215178775/

Πόρτες 8.30μμ
Έναρξη 9.00μμ
Damage 6€ .

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

      ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙ

                ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙ                                από την Κυριακή 21 Απριλίου στις αίθουσες   Το ντοκιμαντέρ Χρήστος, το τελευταίο παιδί της Τζούλια Αμάτι, μια συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας

“Στίχος γένους θηλυκού”

  “Στίχος γένους θηλυκού” Ο Γρηγόρης Κονούκλας στο Caja de Μusica την Πέμπτη 25 Απριλίου Ο Γρηγόρης Κονούκλας ανεβαίνει στη σκηνή του Caja de Musica για μία ακόμα παράσταση