«ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΛΑΝ ΠΟΕ»

«ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΛΑΝ ΠΟΕ»

Με τον Πάνο Νακόπουλο

Στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

στις 28 & 29 Ιανουαρίου

To Θέατρο Τόπος Αλλού, με αφορμή τα 210 χρόνια από τη γέννηση και 170 από το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Άλλαν Πόε, φιλοξενεί στις 28 και 29 Ιανουαρίου την παράσταση “Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε” με τον Πάνο Νακόπουλο.

Η παράσταση ξεκίνησε το ταξίδι της ένα χρόνο πριν με παρουσιάσεις σε μια σειρά Αθηναϊκών θεάτρων και με απανωτά sold outs αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την καινοτόμα διάθεσή της, όσο και για την ερμηνεία του Πάνου Νακόπουλου, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση-διασκευή των κειμένων αλλά και τη σκηνοθεσία της.

Το Κοράκι, Το Βαρέλι Του Αμοντιλλάντο και η Μαρτυριάρα Καρδιά –τρία από τα πλέον κορυφαία κείμενα του Έντγκαρ Άλλαν πόε- δίνουν στον ερμηνευτή την ευκαιρία να μας εισάγει σε μια ατμόσφαιρα που παραπαίει ανάμεσα στη διαστροφή και την τρέλα, θέτοντας βασικά ερωτήματα, γύρω από την ανθρώπινη συνείδηση και την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας και ανακαινιστικής σκηνοθετικής πρακτικής,  που καθήλωσε τους θεατές της, επιστρέφει λοιπόν  … by Popular Demand!

INFO

Δευτέρα 28 & Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Θέατρο Τόπος Αλλού (Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Κυψέλη)

Μετάφραση-Διασκευή-Σκηνοθεσία και Ερμηνεία: Πάνος Νακόπουλος

Γενική Τιμή Εισιτηρίων: 10 ευρώ – Ατέλειες 5 Ευρώ

Κρατήσεις – Προπώληση: τηλ. 698 37 96 504  & στο artgr.eu ή στο ταμείο του θεάτρου 2108656004, 2108679535

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: VIVA.GR  & Viva Spots Facebook Συμμετέχουν: Κυριάκος ΔΑΡΙΒΑΣ (Απροσάρμοστοι) Βασίλης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σπυριδούλα) Στέλιος ΣΑΛΒΑΔΟΡ (Μωρά στη Φωτιά) FRANK PANX (Panx Romana) Τόλης ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ (Σπυριδούλα) Σταμάτης ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ Νίκος ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ (Άσσοι