«Χρωστάω μια συγγνώμη» Φίλιππος Πλιάτσικας- NEO SINGLE

 

NEO SINGLE & MUSIC VIDEO

«Χρωστάω μια συγγνώμη»

Φίλιππος Πλιάτσικας

Μουσική – Στίχους: Φίλιππος Πλιάτσικας

Σκηνοθεσία: Βασίλης Αντωνιάδης – Filmskin

«Χρωστάω μια συγγνώμη» : Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα και η ξεχωριστή αφορμή της δημιουργίας του!

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εγκαινιάζει την  συνεργασία του με την Heaven Art, το νέο label της Heaven Music και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

«Χρωστάω μια συγγνώμη» είναι ο τίτλος του νέου του single σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το Music Video πραγματοποιήθηκε σε ένα καμένο τοπίο από φωτιές στην Πάρνηθα ενώ την οπτικοποίηση του ανέλαβε ο Βασίλης Αντωνιάδης  από την Filmskin.

Είναι από τις φορές που το τραγούδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία μόλις μάθεις και την αφορμή της γέννησης του και εδώ η αφορμή – έμπνευση του δημοφιλούς καλλιτέχνη είναι πολύ ξεχωριστή και άκρως πραγματική.

 

«Το τραγούδι αυτό το έγραψα με αφορμή μια φράση που ακούστηκε σε συνέδριο μιας παγκόσμιας οικολογικής οργάνωσης. Είμαστε η πρώτη γενιά που ξέρουμε ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη και η τελευταία που μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό… Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στ’ αυτιά μου αυτή η φράση, ήχησε μέσα μου σαν καμπάνα. Με ευαισθητοποίησε και μ ´αυτόν τον τρόπο ήθελα να το αποδώσω. Με τον ίδιο ηλεκτρισμό και την ίδια ένταση. Μέσα από την αμεσότητα που μπορεί να έχει ένας Ροκ εν Ρολ ήχος! Αυτή η φράση που ακούστηκε λοιπόν σε εκείνο το συνέδριο ήταν η αφορμή να γίνουν τραγούδι τα λόγια που ακούγονται σε όλες τις παρέες του κόσμου.»

 

Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «Χρωστάω μια συγγνώμη», κυκλοφορεί από την Heaven Art.

Απολαύστε το νέο single & music video του Φίλιππου Πλιάτσικα

«Χρωστάω μια συγγνώμη» ΕΔΩ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο