Η Εύα Σακελλάρη  Μουσικό Βαγόνι Orient Expres

Εύα Σακελλάρη
Νύχτα γιορτής με SoulJazz και Pop ρυθμούς
στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
2 Ιανουαρίου 2019 

 

Η Εύα Σακελλάρη δίνει το νέο της ραντεβού στις 2 Ιανουαρίου στις 21:30 στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ για να γιορτάσει μαζί μας την αρχή της νέας χρονιάς με γνωστές soul, jazz και pop επιτυχίες.
Το ατμοσφαιρικό βαγόνι του Orient Express γεμίζει με τους ήχους του σαξόφωνου, του πιάνου και του καχόν καθώς η Joss Stone, η  Etta James και πολλές άλλες πασίγνωστες τραγουδίστριες “δανείζουν” τα τραγούδια τους σε αυτή τη νύχτα γιορτής. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν βέβαια και οι original συνθέσεις της Εύας Σακελλάρη.
Με την ξεχωριστή της σκηνική παρουσία, τη μεστή φωνή της και το ηχόχρωμα μιας μαύρης ντίβας, η Εύα Σακελλάρη “ντύνει” την ονειρική ατμόσφαιρα του Orient Express με το δικό της μοναδικό ύφος.
Μαζί της ο Τάσος Κατσάρης στο σαξόφωνο, ο Γιώργος Δελλής στο πιάνο και ο Αλέξης Παπαλεξίου στο καχόν.
Εύα Σακελλάρη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Μεσολόγγι από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Επέστρεψε στην Αθήνα για τις σπουδές της. Η ενασχόληση της με την μουσική αρχίζει νωρίς, στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια γίνεται μέλος της χορωδίας της πόλης της. Γυρνώντας στην Αθήνα συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Τραγουδά soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια (δισκογραφημένα αλλά και ακυκλοφόρητα) καθώς και “πειραγμένες” διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στύλ καθώς η φωνή της έχει το ιδανικό soul γρέζι και ηχόχρωμα μιας “μαύρης” ντίβας. Η μεστή της φωνή και η τόσο ζωντανή σκηνική της παρουσία, σε κάνει να πιστεύεις πως η σκηνή είναι το φυσικό της περιβάλλον. Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2004, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε φεστιβάλ καθώς επίσης και special events, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετά αθηναϊκά σχήματα. Επίσης έχει συνεργαστεί με την Kosmocar και την Action Direct στο πλαίσιο της καμπάνιας “Your Rhythm your Beetle” για την προώθηση του καινούργιου Beetle Dune Cabriolet, κάνοντας εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Στις 15 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφόρησε το digital single “Maybe” σε στίχους και μουσική της ίδιας από την InsideOut Web/14Music. Το single έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιφέρεια της χώρας, φτάνοντας μέχρι και το νούμερο 5 στη λίστα των προτιμήσεων παραγωγών και ακροατών. Η παραγωγή του single έγινε στα MusicRow studios (Χάρις Αλεξίου, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Idra Kayne κ.ά) και το video clip είναι παραγωγή της Flunet Productions. Στις 27 Μαρτίου 2017 κυκλοφόρησε το επόμενό της single με τίτλο “Save Me” από την Spicy/ InSideOut, το οποίο από τις 13/3 μεταδίδόταν ήδη σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με πολλούς εξαίρετους μουσικούς μερικοί εκ των οποίων ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί της για να δημιουργηθεί η μπάντα που την πλαισιώνει. Επίσης, έχει συνεργαστεί με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς τόσο για την ηχογράφηση δικής της δουλειάς όσο και για συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Τετάρτη 2/1/2019 στις 21:30
Γενική Είσοδος 14€
Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr

προαιρετικά κρασί:3,5 € / ποτό: 6€ / φαγητό από 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/To-Treno-sto-Rouf-railway-carriage-theatrehttps://twitter.com/ToTrenoStoRouf
https://instagram.com/ToTrenostoRouf

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΗΤΟΣ του Βαγγέλη Ρωμνιού

Το «Κήτος», αλλάζει στέγη και έρχεται στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης από τις 17 Μαϊου  έως τις 2 Ιουνίου και μόνο για 11 παραστάσεις.