«ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ»

ΘΕΑΤΡΟ FAUST, ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 ΑΘΗΝΑ

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20:30

Ένα έργο της Σοφίας Ζήση, σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου με την Έφη Σισμανίδου και τον Χάρη Λεοντσίνι, έρχεται τον Ιανουάριο του 2019 στο Θέατρο Faust κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ.

Μια σειρά αλλόκοτων ερωτημάτων που πηγάζουν από τα άδυτα του ανθρώπινου νου. Δύσκολα τα θέτει κανείς  στον εαυτό του! Και ακόμη πιο δύσκολα τα απαντά στη διάρκεια της ημέρας του… Η Σόφια Ζήση έπλασε χαρακτήρες που τα θέτουν και μάχονται να τα απαντήσουν× θα τα καταφέρουν;

 

Η παράσταση «Στο παγκάκι» είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς της ομάδας Τhe Young Quill(www.theyoungquill.uk), που έχει έδρα το Λονδίνο και ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου τον Ιανουάριο του 2017.  Στο Τhe Young Quill μετέχουν νέοι καλλιτέχνες του θεάτρου και τηςμουσικήςοι περισσότεροι εξ’ αυτών απόφοιτοι του Royal Central School of Speech and Drama, University of London.

 

«Εγώ σωπαίνω συχνά τελευταία. H σιωπή είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να μην  αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Σωπαίνω, όχι από αδυναμία αλλά ως μια δήλωση προς τον εαυτό μου,  που ψιθυρίζει με μεστότητα πως δεν είμαι εγώ εκεί× είναι μια άλλη που μου μοιάζει.»

 

THE YOUNG QUILL:

Σκηνοθεσία:  Αικατερίνη Παπαγεωργίου

Σκηνικά:  Alexander Gunnarsson

Κοστούμια: Σοφία Μαυρομιχάλη

Φωτισμοί:  Κωστής Μουσικός

Μουσική: Θάνος Καραγεωργίου

 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

 

Έφη Σισμανίδου

Χάρης Λεοντσίνι

 

Διάρκεια: 80 λεπτά


Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR

https://www.viva.gr/tickets/theater/faust/sto-pagkaki/

Book your tickets @ VIVA.GR ή στο ταμείο του θεάτρου

 

Τηλεφωνικές κρατήσεις:  210-323 4095

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα