ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ SIBEMOL

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ “ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ SIBEMOL

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 21.00

 

Ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ” σας προσκαλεί στο “ΠΟΛΙΣ in ART” σε μία Μαγική Μουσική Βραδιά: “Αφιέρωμα στο Έντεχνο και Λαϊκό Τραγούδι” με τους “SIBEMOL” την Κυριακή 23  Δεκεμβρίου στις 21.30.

 

Το ποιοτικό Μουσικό Σχήμα “SIBEMOL” με τη Βάλια Τσιργιώτη (τραγούδι), τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι), το Νίκο Σταυρόπουλο (ακορντεόν – τραγούδι), τον Ισίδωρο Παπαγεωργίου (κιθάρα – τραγούδι) & το Γιώργο Γερματσίδη (μπουζούκι) θα μας ταξιδέψουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα.

 

Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές  μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό από όπου και αν κατάγεται.

 

Θα ταξιδέψουμε…

από τον Τσιτσάνη στο Μάλαμα…

από τη Μπέλλου στην Κανά…

από το Ζαμπέτα στο Σαββόπουλο

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Κυριακή 23  Δεκεμβρίου στις 21.30

Ελέυθερη Είσοδος (Ελάχιστη Κατανάλωση 8€)

ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Τ. 210 8000009 – 210 2770181                                       W. www.polis.edu.gr

Ε. info@polis.edu.gr                                                      F. www.facebook.com/polis.education

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Πόλεμος στο Σπίτι The War with Grandpa

Πόλεμος στο Σπίτι The War with Grandpa   24 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON Δείτε το τρέιλερ: https://youtu.be/U_Yin4K6IXI    Λίγα λόγια για την ταινία Ο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ   “ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΙΤΑ”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ   “ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΙΤΑ” Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας “Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο / βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / γιατί σβήνουν