« Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2018»

« Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2018»

 

Ήρθε η ώρα να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών και να ξαναπιάσουμε μολύβι και χαρτί…

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν και φέτος τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» παρέχοντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν», να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

 

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων από τις 3 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 θα υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές.

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, χαιρόμαστε, ενθουσιαζόμαστε, λυπόμαστε  και είναι κι εκείνες οι στιγμές που αισθανόμαστε αμήχανοι, ίσως και αδύναμοι, γιατί δεν είμαστε ο Άγιος Βασίλης — ενώ θα το θέλαμε τόσο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

 

Μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/, δείτε τα σχετικά βίντεο, κατεβάστε & εκτυπώστε υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!

Ένα μικρό δώρο για τα χιλιάδες γράμματα που γεμίζουν κάθε χρόνο τα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ!

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε κάθε ημέρα ακόμη περισσότερο να μεταφέρουμε τα μηνύματά σας και να καλύπτουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καλές Γιορτές!

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και