Hindi Zahra στην Ελλάδα μόνο για 2 συναυλίες

Hindi Zahra

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Θεσσαλονίκη, Principal Club Theater

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
Αθήνα, Fuzz Club

H «απόλυτη» Γαλλομαροκινή θεά του τραγουδιού επιστρέφει στην Ελλάδα για να μαγέψει το κοινό!
«Δεν είναι εύκολο να πείσεις τους θεατές του Παλλάς να σηκωθούν όρθιοι και να χορέψουν, όμως η Hindi Zahra, με τη βοήθεια της εξαιρετικής μπάντας της, το κατάφερε. Μια μυσταγωγική συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό».
Γιώργος Νάστος, ΒΗΜΑgazino

«Η Hindi Zahra ανέβηκε στην σκηνή του Παλλάς και όρισε την εκκίνηση για ένα μαγικό, μουσικό, μυσταγωγικό ταξίδι. Απολαυστική και «γενναιόδωρη», έκλεψε αναμφίβολα τις εντυπώσεις και καθήλωσε το κοινό δημιουργώντας ένα θέαμα γεμάτο πάθος, κίνηση και νότες.»
Γεωργία Σουβατζή, debop.gr

«Στο τελευταίο μέρος του live, μας είχε πλέον συνεπάρει όλους με τη φωνή της, την εξαιρετική της μπάντα, αλλά κυρίως με την ενέργειά της. Πάνω στη σκηνή, η Hindi Zahra μετατρέπεται σε μια αρχέγονη θεότητα, έτσι όπως στροβιλίζει για ώρα τα ίσια, μακριά, μαύρα μαλλιά της, σε ένα ανατολίτικου τύπου head banging, παρασέρνοντάς μας στο ρυθμό και την εκρηκτική ενέργειά της.»
Βαρβάρα Σαββίδη, elculture
Την αποκάλεσαν, «Patti Smith της Βόρειας Αφρικής» και το δεύτερο άλμπουμ της, Homeland (που κυκλοφόρησε το 2015), περιγράφηκε σαν «blues της ερήμου με αφροαμερικάνικες επιρροές». Άλλοι την αποκαλούν σύγχρονη Beth Gibbons και πολλοί την συγκρίνουν με τη Νorah Jones … Όπως και να έχει … το κοινό την λατρεύει!

Η Hindi Zahra είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη… Όχι μόνο τραγουδά και γράφει τους στίχους, αλλά και ενορχηστρώνει και κάνει η ίδια την παραγωγή των δίσκων της. Η Hindi Zahra σχολιάζει για τη μουσική της: «… είναι σαν ένα πάζλ… Πρώτα γράφω τους στίχους, μετά ηχογραφώ τα κρουστά, μετά προσθέτω τις κιθάρες και τότε εμφανίζεται η μελωδία. Όταν οι κιθάρες αποκαλύπτουν τη μελωδία, είναι η ώρα των στίχων που έχω γράψει, πολλές φόρες μόνο τέσσερεις φράσεις. Είναι η στιγμή που η μελωδία αρχίζει να αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού…».

Τα κομμάτια του πάζλ της μουσικής προσωπικότητας της Hindi Zahra περιλαμβάνουν τις Βερβερίνικες ρίζες της καταγωγής της, τη μουσική της Βραζιλίας, του Πράσινου Ακρωτηρίου, της Ινδίας και του Ιράν. Όλα τα μουσικά είδη διασταυρώνονται και αλληλεπιδρούν το ένα στο άλλο και αναμειγνύονται στη μουσική της, όπως ακριβώς το Μαρόκο αποτελεί το σταυροδρόμι τόσων πολιτισμών.
Aυτήν τη φορά θα απολαύσουμε χωρίς φραγμούς την απόλυτη Γαλλομαροκινή θεά την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Principal στηΘεσσαλονίκη, και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα … Προβλέπονται δυνατές συγκινήσεις!… Ελάτε προετοιμασμένοι…!

Τιμές Εισιτηρίων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 22 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 24 ευρώ
Στο Ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα διαμορφωθεί 26 ευρώ

ΑΘΗΝΑ
Στην έναρξη προπώλησης η τιμή θα είναι 24 ευρώ (early bird)
Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 27 ευρώ
Στο Ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα διαμορφωθεί 30 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων 
ηλεκτρονικά: www.viva.gr
τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά Σημεία:Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk στο Σύνταγμα, Viva spot στην Τεχνόπολη, αθηνόραμαgr, Yioleni’s

Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15
576 27 Θεσσαλονίκη
Τηλ.:231 042 8088
[email protected]
Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1
177 78 Ταύρος

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων