Σεμινάριο Feldenkrais: Χαρούμενα Χέρια Με την Ulrike Hasbach-Doussis

 

Σεμινάριο Feldenkrais: Χαρούμενα Χέρια

Με την Ulrike HasbachDoussis

Καθημερινά κάνουμε χίλιες κινήσεις με τα χέρια μας. Στο πρώτο σεμινάριο της χρονιάς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις κινήσεις αυτές πιο ευχάριστες, ανάλαφρες και ταυτόχρονα αποτελεσματικές εξετάζοντας τη σύνδεση των χεριών με τους ώμους και τη σπονδυλική στήλη.

 

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

 

Η Ulrike Hasbach-Doussis είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Μουσικής και Θεάτρου του Αμβούργου, πιστοποιημένη δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais (Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais Παρίσι, 1994) και διοργανώτρια της πρώτης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Feldenkrais στην Ελλάδα (2012-2015). Σήμερα διδάσκει τη μοναδική αυτή προσέγγιση ανθρώπινης ανάπτυξης, κίνησης και μάθησης με αμείωτο ενθουσιασμό στη Γερμανία, κι από το 2001 και στην Ελλάδα. Ζει κι εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου παραδίδει ατομικά και ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια Feldenkrais, με έμφαση στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής και προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών της. Παραδίδει τακτικά σεμινάρια  της μεθόδου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη (www.feldenkrais.gr).

 

Πότε: Κυριακή 23/9/2018

Ώρα: 17.00-20.00

Πού: Κινητήρας

Κόστος: 30 €

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο info@kinitiras.com

Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts

Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη

Τηλ: 2109248328

[email protected]

www.kinitiras.com

Facebook page: Kinitiras

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο