Sounds Greek to me!

Sounds Greek to me!

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Μουσική, παράδοση, γεύσεις και άρωμα Ελλάδας

στις  επόμενες «πτήσεις» του “Fly me to the Moon

στo αεροδρόμιο της Αθήνας

Το πρόγραμμα Fly me to the Moon συνεχίζεται στο αεροδρόμιο για έκτη συνεχή χρονιά, “ταξιδεύοντας” επιβάτες και επισκέπτες σε όλη την Ελλάδα!

Μέσα από την ομορφιά της χώρας μας, ο νέος κύκλος του Fly me to the Moon  προσκαλεί ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου να ανακαλύψουν ξεχωριστούς προορισμούς, να γευτούν τοπικά εδέσματα, να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ακόμη και να… χορέψουν τοπικούς χορούς πριν από την πτήση τους.

Με τη Στερεά Ελλάδα να εγκαινιάζει το Fly me to the Moon 6, την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις ομορφιές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, θα ακούσουν υπέροχη μουσική σε ένα αφιέρωμα στον διακεκριμένο Έλληνα συνθέτη Νίκο Σκαλκώτα και θα δοκιμάσουν μοναδικά τοπικά εδέσματα.

Έτσι, το Fly me to the Moon δίνει μια πρώτη «Στερεοελλαδίτικη» γεύση από την Ελλάδα, αρχίζοντας να «ξεδιπλώνει» το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε  περιοχής.

 

Sounds Greek to me στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

 

 

Πρώτος προορισμός: Γνωριμία με τη Στερεά Ελλάδα

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης
Ώρα: 12:00 – 16:00

 

 

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (INFESTED)

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (INFESTED)   Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑ 2 ΜΑΪΟΥ Λίγα λόγια για την ταινία   Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας, αποκομμένος από

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Από τις 10 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 21:00

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης Μουσική: Δημήτρης Γαλίτης Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη   Δίπλα σου νιώθω δυνατός, ένας μικρός δημιουργός Καρδιά μου βγες και παραδώσου, έχεις