Life is a beach TV/ νέο κανάλι για κάτι μοναδικό

Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, ως την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, το Life is a beach TV αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe.

 

Το Life is a beach TV άρχισε την αποστολή του από τις παραλίες της Κρήτης

και σύντομα επισκέφθηκε παραλίες σε νησιά της υπόλοιπης Ελλάδας.

Για το #MissionGreece το Life is a beach TV βούτηξε σε 170 παραλίες της Ελλάδας.

 

Στο επίσημο Youtube κανάλι κάθε Πέμπτη ανεβαίνει νέο επεισόδιο. Kάθε εβδομάδα η ομάδα του Life is a beach TV επισκέπτεται και έναν διαφορετικό προορισμό και τσεκάρει τι είναι αυτό που κάνει κάθε παραλία τόσο ξεχωριστή.

Τέσσερις τύποι, αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να γυρίσουν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν. Φόρτωσαν το “Sons of the beach” αμάξι, ταξίδεψαν με αεροπλάνα και πλοία, ανέβηκαν σε καΐκια και κανό, περπάτησαν, επισκέφηκαν παραλίες, βούτηξαν και έδωσαν τo δικό τους rating σε κάθε μια από αυτές.

 

Τα εντυπωσιακά πλάνα και η πρωτότυπη μουσική, φτιαγμένη αποκλειστικά για το Life is a beach TV, σε ταξιδεύουν και σου δημιουργούν την αίσθηση “θέλω να βουτήξω τώρα”.

 

Ένα travel story που δεν τελειώνει ποτέ…

 

Το LiabTV φιλοδοξεί να βρεθεί όπου υπάρχει παραλία και να συνθέσει την μεγαλύτερη web library με παραλίες από όλο τον κόσμο.

https://www.youtube.com/lifeisabeachtv

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα