Παντελής Κυραμαργιός @ Ηράκλειο

Παντελής Κυραμαργιός

Πολιτιστικό Εργαστήρι Χερσονήσου – Ηράκλειο

Παρασκευή 20 Ιουλίου

Συμμετέχει η Δήμητρα Κελεκίδη

Special guests : Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και Μαρία Παπαλεοντίου

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Αρετή” Ο Παντελής Κυραμαργιός έρχεται στο Ηράκλειο να παρουσιάσει τα τραγούδια του αλλά και όσα αγαπά παρέα με την τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη.

https://www.facebook.com/Kyramargios/.

Λίγα λόγια για το νέο του άλμπουμ.
“Η αρετή είναι μια μεγάλη αλήθεια που λίγοι αντέχουν να στηρίξουν ως την άκρη. Την συνεχίζουν οι τρελοί και οι γραφικοί μέσα από μια σύντομη ζωή και μιαν απόπειρα τέχνης. Μουγκά στην ψυχή σου εντός γίνεται η επανάσταση. Αλλάζεις το μέσα σου σύμπαν και ο γαλαξίας των άλλων ταράζεται”.
“Σφάζονται και αλληλοτρώγονται οι άνθρωποι. Άλλοι για το δίκιο και άλλοι για το συμφέρον. Πάντα αυτοί που έχουν μια τιμή και αγοράζονται και πάντα αυτοί που έχουν Τιμή και δεν πουλιούνται. Προϋπόθεση και κατάκτηση είναι η Αρετή.

Ποια είναι η έννοια της Αρετής; Αποτελεί αρχή ή τελικό προορισμό; Ποιος είναι ο ρόλος που διαδραματίζει στις ανθρώπινες ζωές; Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα επιχειρεί να δώσει ο Παντελής Κυραμαργιός μέσα από την νέα του ομώνυμη δισκογραφική δουλειά του η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από την PANIK OXYGEN RECORDS. Mία ιδιαίτερη έκδοση, ένα βιβλίο – cd με ένα ολοκληρωμένο διήγημα η εξιστόρηση του οποίου εναλλάσσεται με τραγούδια που κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα.

Ένα διήγημα με βαθιά αλλά και τόσο οικεία συνάμα νοήματα και συναισθήματα. Πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, σε πρόσωπα και αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν από την περίοδο του εμφυλίου μέχρι σήμερα. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άντρας που γεννήθηκε στην Κρήτη και αφιέρωσε την ζωή του στον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κόσμο αναζητώντας την βαθύτερη έννοια της αρετής.

Ο Παντελής Κυραμαργιός υπογράφει τη μουσική και τους στίχους των καινούργιων τραγουδιών αλλά και τα κείμενα μαζί με την Λίνα Ζαμπετάκη. Στην μουσική εξιστόρηση του ιδιαίτερου αυτού διηγήματος συμπράττουν ερμηνευτικά οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, Γεωργία Νταγάκη, Βιολέτα Ίκαρη, Μάγδα Βαρούχα και Δήμητρα Κελεκίδη. Αφηγείται, με τον δικό μου μοναδικό τρόπο, ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmailchi.mp%2Fbc6d40579a5e%2Fkremlino-4-396049&h=ATPwUGgWi2foO7V84lrAZVgLlo_mKCI9a6owOvRq8UtROf3zBvKs7njUtFyPBR0VIweJYL_7kGWgpPA-_WRlpKV8ukvDQJb41qdv5vtuvNUrbhE49FU

Info :
Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Εργαστήριο της Χερσονήσου – Ηράκλειο
Τη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Χερσονήσου.
Τιμή εισιτηρίου : 5 ευρώ
Ώρα έναρξης : 21.00

Παίζουν οι μουσικοί :
Λουκάς Καλαντζάκος – τύμπανα
Ιούλιος Κουτσογεωργίου – μπάσο
Βάϊος Πράπας – ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν
Νικόλας Μαύρος – μπουζούκι

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο