Επανεκκίνηση του 5oυ Καλοκαιρινού Καλλιτεχνικού Camp από τις Μορφές Έκφρασης!

Επανεκκίνηση του 5oυ Καλοκαιρινού Καλλιτεχνικού Camp από τις Μορφές Έκφρασης!

 Από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2018

 Βοτανικός κήπος – Χαϊδάρι

Τα παιδιά παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο στο summer Camp των Μορφών Έκφρασης!

«Φύση & Πολιτισμός»

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης και μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού θερινού καλλιτεχνικού σχολείου ζωής του ξεχωριστού summer camp για παιδιά από 5-14 ετών, όπου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο, ανακοινώνουμε τη συνέχεια του από τις 27 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018!!

 

Το ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-14 ετών από τις Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη φύση αλλά και με την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι εμπλουτίζουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών και καλλιεργούν την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τη συνύπαρξη με τους ανθρώπους και την επαφή τους με τη Φύση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινούν φέτος μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη, στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Τα παιδιά χωρίζονται σε μικρά ηλικιακά γκρουπ (10-15 ατόμων για τα μικρά παιδιά 5-10 ετών και 15-20 άτομα για τα μεγάλα παιδιά 11-14 ετών), τα οποία ακολουθούν τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας της κάθε ομάδας.

Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & την φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο για την εσωτερική τους ανάπτυξη. Έτσι, 5η χρονιά φέτος για το καλλιτεχνικό μας Camp, και η προσοχή μας θα κινηθεί γύρω από τη Φύση, τον Πολιτισμό και τις Τέχνες.

Τη διαμόρφωση του προγράμματος έχει αναλάβει η Θεατροπαιδαγωγός, Άννα Σεβαστή Τζίμα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του  Θωμά Κινδύνη.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,