Πελαγία – «Δεν ξέρω γιατί» Ζωής Τηγανούρια

Νέο τραγούδι σε μουσική Ζωής Τηγανούρια [videoclip] :

 Πελαγία

«Δεν ξέρω γιατί» 

Την Πελαγία μας συστήνει η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια με το τραγούδι «Δεν ξέρω γιατί» και ένα υπέροχο video clip!

Δείτε το εδώ

Η Πελαγία, μία νέα ερμηνεύτρια με νεανική και βελούδινη φωνή, κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με ένα τραγούδι-πρόταση για τα μουσικά δρώμενα της εποχής, με σαφείς επιρροές από Λαϊκές, Ανατολίτικες και Ethnic φόρμες.

Σε μουσική και παραγωγή της Ζωής Τηγανούρια, το τραγούδι της με τίτλο «Δεν ξέρω γιατί» σε στίχους του Κωνσταντίνου Ρωμανίδη -ο οποίος εκτός από εξαίρετος στιχουργός, είναι κι ένας σοβαρός επιστήμονας στο  χώρο της Ιατρικής- αγγίζει τη ψυχή εγείροντας συναισθήματα αγάπης, έρωτα, γαλήνης και αρμονίας.

Το εξαιρετικό video clip σκηνοθετεί ο Θάνος Λυμπερόπουλος, ενώ συμμετέχουν φιλικά οι μουσικοί Δημήτρης και Θοδωρής Καζάνης.

Τα γυρίσματα έγιναν στον εκπληκτικό χώρο του El Convento del Arte.

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Στέλιος Γενεράλης, με τη Ζωή Τηγανούρια να «ζωγραφίζει» κάνοντας την ενορχήστρωση των εγχόρδων, κι ασφαλώς παίζοντας ακορντεόν.

Music & Video Credits:

Video Clip Link:

https://youtu.be/I1XLaY5aPkk

“Δεν Ξέρω Γιατί”

Μουσική: Ζωή Τηγανούρια

Στίχοι: Κωνσταντίνος Ρωμανίδης

Ερμηνεία: Πελαγία

Available in:

iTunes & Apple Music: https://apple.co/2LDXk7C

Google Music: http://bit.ly/2MjGcFk

Deezer: http://bit.ly/2kYMvBA

Spotify: https://spoti.fi/2Mie5WN

Εξώφυλλο: Στέλιος Γενεράλης

Video Credits:

Στη παραγωγή συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί, όπως ο σολίστ του πιάνο της Royal Academy of Music Μάνος Κιτσικόπουλος, Δημήτρης Καζάνης στα βιολιά, Θοδωρής Καζάνης στο τσέλο, Γιώργος Πολίτης στο ηλ. μπάσο και Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα. Η Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει να δίνει βήμα σε νέες ταλαντούχες φωνές με τις ιδιαίτερες συνθέσεις της, προσφέροντας μια απαράμιλλη αυθεντικότητα και ποιότητα στο Ελληνικό τραγούδι. Αυτή τη φορά όμως το κάνει για την πολυαγαπημένη της, ταλαντούχα και πανέμορφη ανηψιά, της οποίας το ταλέντο διέβλεπε από μικρή ηλικία.

Από τότε που ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού προσπάθησε να την μυήσει στο κόσμο της μουσικής, βάζοντάς την να συμμετέχει σε μεγάλες παραγωγές. Μέχρι να έρθει η στιγμή που, ταυτόχρονα με την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο, να της κάνει την πρώτη της δισκογραφική παραγωγή με αυτό το υπέροχο τραγούδι.

«Δεν ξέρω γιατί, σ’ αγαπάω τόσο» από την Πελαγία..

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Pearl Jam “Wreckage”

Pearl Jam “Wreckage”   Από το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ “Dark Matter” που κυκλοφορεί αύριο, στις 19.04.2024.     ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “WRECKAGE” ΨΗΦΙΑΚΑ https://pearljam.lnk.to/wreckagegrePR   Dark Matter

Farewell / Εν τόπω χλοερώ

Farewell / Εν τόπω χλοερώ Από τους δημιουργούς του Nostalgia Generation   Πρεμιέρα: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 Θέατρο 104    Προπώληση εισιτηρίων στο more.com  

ZΩΝΤΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑ-ALMA VIVA  από την WEIRDWAVE

ZΩΝΤΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑ-ALMA VIVA στους κινηματογράφους  από την WEIRDWAVE   Μία ταινία για μάγισσες και ανεξάρτητες γυναίκες. Μια απαράμιλλη ιστορία ενηλικίωσης   * ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ-EBΔΟΜΑΔΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Νεφέλης Μαϊστράλη

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Νεφέλης Μαϊστράλη Θέατρο Βεάκη 11 Μαΐου – 9 Ιουνίου Με χιούμορ, ελαφράδα και σκωπτική διάθεση απέναντι σε μια συλλογική μνήμη που είναι