Οι The Players υποδέχονται το καλοκαίρι με το «Summer»!

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=s8vjTxI5GOA

Οι The Players υποδέχονται το καλοκαίρι με το «Summer»!

«Summer» ονομάζεται το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό single των The Players, του πιο ανατρεπτικού boyband της ελληνικής δισκογραφίας.

Μετά την επιτυχία των singles τους «Vamos» και «Πρώτο Φιλί», οι The Playersβρίσκονται αυτήν την περίοδο σε δημιουργικό πυρετό, με πολλά μουσικά – και όχι μόνο project να είναι καθ’ οδόν. Το νέο τους άκρως καλοκαιρινό single «Summer»είναι ένα από αυτά!

Θάλασσα, κέφι, ζωντάνια, χορός, χαμόγελα και θετικά vibes είναι μόνο λίγες από τις εικόνες και τις αισθήσεις που προκύπτουν μέσα από το άκουσμα της νέας καλοκαιρινής επιτυχίας του συγκροτήματος και μουσική και στίχους των Teo Tzimas & Δημήτρη Μπέρη, ενώ τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Οι The Players, το boyband με το ιδιαίτερα ισχυρό fanbase τους τόσο στα social media όσο και στις συναυλίες τους, αλλά και με τη σταθερά ανοδική πορεία τους στην ελληνική δισκογραφία, είναι φέτος υποψήφιοι στα Mad Video Music Awards2018 στην κατηγορία «Best Newcomer».

Το καλοκαίρι ήρθε με τους… The Players, και είναι… τόσο μαγικό, τόσο δυνατό!

Κυκλοφορεί από τη Magic Music και τη Minos EMI / Universal

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:https://ThePlayers.lnk.to/SummerPR

Λίγα λόγια για τους The Players

Το μουσικό ταξίδι τους ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017.
Τα μέλη του συγκροτήματος, Γιώργος Βιδάλης, Κωνσταντίνος Γρηγορίου και Παναγιώτης Χατζήπαπας, επιλέχθηκαν από την Έλενα Παπαρίζου και τουςKings, μέσα από χιλιάδες συμμετοχές, για να συμμετάσχουν στο projectBack2Bands της Amita Motion. Οι σελίδες των The Players στα social media πήραν «φωτιά» με το πρώτο τους single “Vamos” σε μουσική Teo Tzima και στίχους των KINGS, να ξεπερνάει τις 1.000.000 προβολές στο YouTube.
Οι The Players κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, με κορύφωση την εμφάνιση τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017, όπου και ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού project Back2Bands της Amita Motion.
Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι The Players εντάχθηκαν επίσημα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI / Universal, ενώ τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφόρησαν το δεύτερο single τους «Πρώτο Φιλί».

Οι The Players είναι πρεσβευτές της καμπάνιας του Live Without Bullying κατά του εκφοβισμού που δημιουργήθηκε από την μη κυβερνητική οργάνωση ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιών). Τα μέλη του συγκροτήματος πρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή καμπάνια της ενέργειας, ενώ συμμετείχαν και στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις της δράσης που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησέ τους στα Social Media:

Instagram: https://www.instagram.com/theplayers_official/

Facebook: https://www.facebook.com/ThePlayersOfficialPage/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (INFESTED)

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (INFESTED)   Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑ 2 ΜΑΪΟΥ Λίγα λόγια για την ταινία   Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας, αποκομμένος από

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ

Άλλες εποχές του Χάρολντ Πίντερ Σκηνοθεσία: Άρης Τρουπάκης Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Από τις 10 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 21:00

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης

Δίπλα σου – Δημήτρης Γαλίτης Μουσική: Δημήτρης Γαλίτης Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη   Δίπλα σου νιώθω δυνατός, ένας μικρός δημιουργός Καρδιά μου βγες και παραδώσου, έχεις