Νέο τραγούδι & Video Clip! ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ «ΛΑΧΕΙΟ»

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«ΛΑΧΕΙΟ»

Νέο τραγούδι & Video Clip!

Μουσική-Στίχοι: Πάνος Βλάχος

 Ο γνωστός πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιόςΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ανοίγει τα χαρτιά (και την καρδιά) του στο νέο του τραγούδι!

Δείτε το videoclip γυρισμένο στο Λος Άντζελες!

Ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος, μετά από μια αναπάντεχη συνεργασία με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο προηγούμενοsingle «ΑΛΑΝΑ», αυτή τη φορά ξαφνιάζει με την αυθόρμητη ειλικρίνεια με την οποία ανοίγει τα χαρτιά (και την καρδιά) του μέσα από τους στίχους του νέου του τραγουδιού «ΛΑΧΕΙΟ», μια δημόσια εξομολόγηση που θα συζητηθεί:

« […] πιο πολύ ερωτευμένοι / και οι δύο μεθυσμένοι / από τζιν κι από ουΐσκι / πια κανείς δεν θα μας βρίσκει / στο δικό μας τον πλανήτη / στο καινούργιο μας το σπίτι / θα ‘ρθει τότε μία μέρα / μία ξέμπαρκη Δευτέρα / που θα γράφει στο ψυγείο / θα νομίζεις είν’ αστείο / «καλημέρα ερωτά μου / θες να κάνεις τα παιδιά μου;»

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί σήμερα και το feel-good, αστείο και ηλιόλουστοvideo clip για το τραγούδι «ΛΑΧΕΙΟ», γυρισμένο στην cool γειτονιά τουSilverlake στο Λος Άντζελες, όπου μένει, όπως είναι γνωστό, ο Πάνος Βλάχος όλο τον τελευταίο καιρό, κυνηγώντας τα όνειρά του. Μαζί του σε cameoρόλους αρκετοί φίλοι-έκπληξη!

Οι «καλές» μουσικές προθέσεις του θα αποκαλυφθούν με μεγαλύτερη σαφήνεια στο σύνολό τους, όταν σε λίγο καιρό κυκλοφορήσει από τηδισκογραφική οικογένεια της Cobalt Music, το ολοκληρωμένο άλμπουμ του Πάνου Βλάχου γεμάτο εκπλήξεις και ηχηρές συνεργασίες που κανείς δεν περιμένει!

Δείτε το VIDEO CLIP «ΛΑΧΕΙΟ» στο κανάλι Cobalt Eclectic στο YouTube:

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο