Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για δέκατη χρονιά στο Επί Κολωνώ

Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων

για δέκατη χρονιά στο Επί Κολωνώ

Από το Σάββατο 26 Μαΐου έως τη Δευτέρα 25 Ιουνίου

Το Επί Κολωνώ διοργανώνει για δέκατη χρονιά, το φεστιβάλ Off-Off Athens του 2018 με συμμετοχή 25 θεατρικών σχημάτων και όχι μόνο. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και πάλι να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» – στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής – με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν στην κεντρική σκηνή οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Η κάθε παράσταση δεν υπερβαίνει τα 60’.

Από την φετινή χρονιά το φεστιβάλ Off Off Athens χωρίς να αλλάξει την θεατρική του ταυτότητα θα διευρύνει τις δραστηριότητες του φιλοξενώντας επί πλέον καλλιτεχνικές δράσεις που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των παραστάσεων των θεατρικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό για φέτος θα υπάρξουν:

α) ένας κινηματογραφικός κύκλος 11 προβολών με τρία αφιερώματα, στον Τάκη Σπυριδάκη, τον Λούις Γκαρθία Μπερλάνγκα και τον Καμίλο Λουσουριάγα. Οι ισπανικές ταινίες θα προβληθούν με την συνεργασία του Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβεία της Ισπανίας και οι ταινίες του Ισημερινού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Προξενείο του Ισημερινού.

β) μια συνεργασία με το φεστιβάλ ΛΕΑ, το φεστιβάλ που προωθεί την γνωριμία του ελληνικού κοινού με τον πολιτισμό των χωρών της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής. Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν τρεις θεατρικές παραστάσεις και μία ομιλία για το Ιβηροαμερικάνικο θέατρο.

γ) η λειτουργία ενός θεατρικού βιβλιοπωλείου.

Πληροφορίες για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ

Α. Κύριο μέρος (με τις συμμετέχουσες θεατρικές ομάδες)

Εισιτήριο:        Η γενική είσοδος για κάθε παράσταση μιας θεατρικής ομάδας είναι 5,00€ για τη μία παράσταση και 6,00€ για τις δύο παραστάσεις της ίδιας βραδιάς.
Εισιτήρια διαρκείας: 25,00€ (max 25 παραστάσεις)
15,00€ (
max 10          >>           )

Ώρα έναρξης: καθημερινά στις 20:30 για την πρώτη παράσταση
και στις 22:00 για τη δεύτερη παράσταση.

Β. Σινεμά στο Οff-Οff:
Η γενική είσοδος είναι 3,00€ με εξαίρεση τη βραδιά με τη διπλή προβολή (Βέρακρουζ, ο Κήπος του Θεού) με γενική είσοδο 5,00€.

Γ. Φιλοξενούμενες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΛΕΑ:
οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ΛΕΑ, που θα φιλοξενηθούν στο Off-Off Athens θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 16-17/6/2018.
Είσοδος ελεύθερη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Doors Open:   19:15
Το μπαρ και η αυλή του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά από τις 7:15μμ ως αργά το βράδυ.

Προπώληση εισιτηρίων:

από 14 Μαΐου 2018 στο ταμείου του Επί Κολωνώ ή ηλεκτρονικά στο www.epikolono.gr

Trailer του φεστιβάλ: https://www.youtube.com/watch?v=AUIEx5b8N4U&feature=youtu.be

Φέτος στα πλαίσια του OFF OFF ATHENS 2018, παράλληλα με τις παραστάσεις των νέων θεατρικών ομάδων, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του φεστιβάλ ένας κινηματογραφικός κύκλος 11 προβολών που αποτελείται από τρία αφιερώματα.

Το ένα περιλαμβάνει μια επιλογή από σημαντικές στιγμές στον κινηματογράφο του Τάκη Σπυριδάκη, που συνεργάζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια με το Επί Κολωνώ, το δεύτερο αναφέρεται στον σημαντικό Ισπανό σκηνοθέτη Λουίς Γκαρθία Μπερλάγκα, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Θερβάντες και την αρωγή της Πρεσβείας της Ισπανίας, και το τρίτο, που πραγματοποιείται επίσης με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Θερβάντες αλλά και την αρωγή του Προξενείου του Ισημερινού (Εκουαδόρ), αφορά στον πιο γνωστό σκηνοθέτη του Ισημερινού Καμίλο Λουσουριάγα.

 

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από 14 Μαΐου 2018 στο ταμείου του Επί Κολωνώ 210 5138067 ή ηλεκτρονικά στο www.epikolono.gr.

 

Η είσοδος είναι 3€, πλην της διπλής προβολής Βέρακρουζ/Ο κήπος του Θεού με είσοδο 5€.

 

 


 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και