Έκθεση/ Έλσας Χαραλάμπους με τίτλο PASS age

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 20.00 εγκαινιάζεται στην Παρόδιο Στοά της Αιόλου – Κολοκοτρώνη – Βασιλικής, η έκθεση σχεδίων και ζωγραφικής της Έλσας Χαραλάμπους με τίτλο PASS age, η οποία επεκτείνεται και στον ισόγειο χώρο του BOOZE με γιγαντιαίες προσωπογραφίες και σχέδια, όπου τα εγκαίνια συνεχίζονται στις 22:00, την ίδια μέρα.

«Με το πορτραίτο, ως μια παλαιότατη και εγκυρότατη αναζήτηση του εικαστικού νοήματος στη τέχνη, η ζωγράφος επιδιώκει να αποτυπώσει και να διερευνήσει όσα ένα πρόσωπο μπορεί ‘να πει’ μόνο του, αλλά και όσα η ίδια καταφέρνει να ερμηνεύσει» όπως έχει γράψει ο Ιστορικός Τέχνης Κωνσταντίνος Μπάσιος.

Η Έλσα Χαραλάμπους με εξαιρετικές σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, έχει στο ενεργητικό της πάμπολλες συμμετοχές σε εκθέσεις εντόπιες και διεθνείς, ενώ έργα της βρίσκονται σε μουσεία και σε ιδιωτικές συλλογές.

 

«Επιλέγοντας μια κάποια, σχετική αφαίρεση των πραγματικών χαρακτηριστικών μιας φυσιογνωμίας και επιδιώκοντας μια σχεδόν αντιπαραθετική ή διαδραστική τοποθέτηση όλων αυτών των σχεδίων επάνω στις προθήκες της Παροδίου Στοάς, επιτυγχάνει να συστήσει μια εφήμερη προσωπειο-τοιχογραφία. Μια οριζοντίωση που παρακολουθεί τον θεατή/διαβάτη. . .».

 

Χώρος & Διάρκεια:

Παρόδιος Στοά: 16 Απριλίου – 11 Μαΐου 2018

BOOZE: 17 Απριλίου – 20 Μαΐου 2018

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Faliro Summer Theater

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Faliro Summer Theater Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό