Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!  Κάθε Τετάρτη απόγευμα

Κάθε Τετάρτη απόγευμα εκπαιδευτικά προγράμματα

για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 18 μηνών-12 χρόνων στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!

 Και τον Απρίλιο, κάθε Τετάρτη απόγευμα προσκαλούμε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 18 μηνών-12 χρόνων στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας για να συμμετέχουν στα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα:

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

& ώρες 17:15 – 18:00

[ «Ρόδα παίρνω, ρόδα αφήνω», για οικογένειες με παιδιά 18 έως 30 μηνών 

Πόσα αντικείμενα με ρόδες κρύβονται στις συλλογές του Παιδικού Μουσείου; Τι δουλειά κάνει το καθένα; Πώς μπορούμε να το κινήσουμε; Σέρνουμε, σπρώχνουμε οχήματα και ζωγραφίζουμε δρόμους γι’ αυτά!

& ώρες 18:00 – 18:45

[ «Μια μαργαρίτα από… ζυμάρι!», για οικογένειες με παιδιά 3 έως 12 χρόνων

Φτιάχνουμε πίτσα; Αλεύρι, αλάτι και νερό, σάλτσα και τυρί αναμιγνύονται και σχηματίζουν το πιο νόστιμο λουλούδι για… το τραπέζι μας!

 

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

& ώρες 17:00 – 17:45

[ «Σήμερα γιορτάζω!», για οικογένειες με παιδιά 3-6 χρόνων

Πότε είναι η ονομαστική γιορτή μας; Πότε έχουμε γενέθλια; Τι άλλο μπορεί να γιορτάζουμε; Τι μας αρέσει να κάνουμε στις γιορτές; Τι τρώμε; Χρόνια μας Πολλά!… In English, please!

& ώρες 18:00 – 18:45

[ «Μια πεταλούδα την Άνοιξη», για οικογένειες με παιδιά 3 έως 12 χρόνων

Μια ωραία πεταλούδα  με πολύχρωμα φτερά πετάει, στροβιλίζεται και στολίζει το δωμάτιό μας.

 

 

Οι ώρες λειτουργίας του “Παιδικού Μουσείου της Αθήνας” είναι Τετάρτη 11:00–19:00 και Πέμπτη έως Κυριακή 11:00–15:00. H είσοδος στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα είναι προαιρετική –καθώς υπάρχει η δυνατότητα της ελεύθερης ερμηνείας στα εκθέματα- και δηλώνεται στην υποδοχή του Μουσείου την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.  

O αριθμός συμμετοχών σε κάθε πρόγραμμα είναι περιορισμένος και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς ειδοποίηση.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Αδέσποτος από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο

Ο Αδέσποτος από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο Μουσική: Γιώργος Κωνσταντινίδης Στίχοι: Γιόλα Αργυροπούλου   Με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα των ζώων» την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, σας

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΜΠΙΟΣ   Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά χρονιά για το Θέατρο ΑΘΗΝΑ, οι επιχειρήσεις

«Η Ζωή μου στην Τέχνη»

«Η Ζωή μου στην Τέχνη» Του Andrew Cowie ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ NOŪS Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=wXEe9TmjeV4&ab_channel=ArctTheater Το έργο «Η Ζωή μου στην Τέχνη» του Andrew Cowie