ΕΝΑ ΝΤΟΥΕΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

ΕΝΑ ΝΤΟΥΕΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!

 Ανδριάνα Μπάμπαλη – Γιώργης Χριστοδούλου 4/5

 

Ιδέα, Επιμέλεια Παραστάσεων : Πάνος Σουρούνης

O Μέντα 88fm παρουσιάζει

Τραγούδια και φωνές που προλογίζουν την εποχή που η φύση μας υπενθυμίζει, πόσο όμορφη και πολύχρωμη γίνεται αυτή η γκρίζα πόλη όταν λουστεί με ήλιο!

Η  Παρασκευή 4 Μαίου, είναι η ημέρα που η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που έχουν προετοιμάσει ειδικά για το Μικρό Παλλάς.

«Η  Ανδριάνα με τον Γιώργη κάνουν ντουέτο στην ευγένεια και στον τρόπο που αγαπούν  τη μουσική εδώ και πολλά χρόνια. Όταν τους  πρότεινα να συμμετέχουν στο project ένιωσα ότι απλά τους έδωσα μια μικρή αφορμή να συναντηθούν ως ντουέτο στην σκηνή και ξεκίνησαν να δουλεύουν την ιδέα αυτή για το «Ένα ντουέτο θα φέρει την Άνοιξη» με μεγάλη χαρά και λαχτάρα» λέει ο Πάνος Σουρούνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτή τη παράσταση.Τα τραγούδια είναι ένα κι ένα  και μου αρέσει που συνυπάρχουμε στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Νομίζω πως θα βγει κάτι πανέμορφο που εύχομαι να έχει συνέχεια» δηλώνει η Ανδριάνα.

Και ο Γιώργης Χριστοδούλου προσθέτει : « …είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο κανείς από τους δυο μας δεν θα τραγουδήσει ούτε ένα τραγούδι μόνος του! Οι διφωνίες θα έχουν την τιμητική τους – Ναι, είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, χρειάζεται αρκετή προετοιμασία αλλά τώρα είπαμε πως ήρθε η ώρα να το τολμήσουμε. Μαζί μας στο πιάνο, το ακορντεόν και το κοντραμπάσο οι αγαπημένοι μου συνεργάτες και φίλοι, Χάρης Σταυρακάκης και Κώστας Κλάγκος!»

Εισιτήρια : Από 10 Ευρώ   www.ticket365.gr

Παραγωγή : ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:  Παρασκευή  4 Μαϊου στις 21:00

Μικρό Παλλάς: Αμερικής 2 (City Link)

Τηλέφωνο : 2103210025

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα