ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

(AVENGERS: INFINITY WAR)

 26 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

«Η ιστορία του Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας είναι το αποτέλεσμα όλων όσων έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι η χωρίς προηγούμενο κορύφωση των ιστοριών που έχουμε υφάνει μαζί. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει», υπόσχεται ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, και εμπνευστής αυτού του συναρπαστικού και εξωπραγματικά επιτυχημένου κινηματογραφικού σύμπαντος (Marvel Cinematic Universe). Ο άνθρωπος που πρώτος άπλωσε τον ιστό της αφήγησης της Marvel, με αποτέλεσμα μία δεκαετία με υπερηρωικές ταινίες που εκατομμύρια θεατές σε όλον τον πλανήτη έχουν αγαπήσει φανατικά.

Το τρίτο μέρος των Εκδικητών συμπίπτει με την επέτειο 10 χρόνων από τότε που το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συστήθηκε στο κοινό με τον Iron Man το 2008.  Το 2018, αυτό το πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί, κλιμακώνεται στη μεγάλη οθόνη και συγκεντρώνει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με την υπόσχεση της απόλυτης και πιο  θανατηφόρας αναμέτρησης όλων των εποχών.

Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, όλα μοιάζουν πιο εύθραυστα. Όταν εμφανίζεται ο ανελέητος Thanos με σκοπό να βάλει την υπογραφή του στο τέλος του σύμπαντος, οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοι τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον φανατικό, απόλυτα μοχθηρό και πανίσχυρο αυτόν εχθρό.

Έτσι, οι σκηνοθετικές οδηγίες των Anthony και Joe Russo απευθύνονται στο ασύλληπτα πρωτοκλασάτο καστ των Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Don Cheadle, Sebastian Stan, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Jon Favreau, William Hurt, Benedict Wong, Linda Cardellini, Danai Gurira, Leticia Wright, Florence Kasumba, Peter Dinklage, Bradley Cooper (φωνή) και Vin Diesel (φωνή), που συγκεντρώνονται για να ενσαρκώσουν τους πιο δημοφιλείς υπερήρωες στον πλανήτη.

Στην παγκοσμίως πολυαναμενόμενη ταινία της σειράς, όλα υπόσχονται ένα πρωτόγνωρο θέαμα που εκπληρώνει τις υποσχέσεις των προηγούμενων ταινιών, κλείνει επικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς και φυτεύει τον σπόρο για μια νέα εποχή στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

 

Σύνοψη:

Οι Εκδικητές και οι σύμμαχοι τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που κανένας άλλος δεν μπορεί να χειριστεί, αλλά μία πολύ πιο σκοτεινή δύναμη έχει εξαπολυθεί: o Thanos. Ο απόλυτος κυρίαρχος της κακής φήμης διαγαλαξιακά δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να αποκτήσει τους έξι λίθους της αιωνιότητας προκειμένου να κάνει δική του την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος και φυσικά της ανθρωπότητας. Οι Εκδικητές συστήνουν μία ομάδα με μέλη από όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όλοι μαζί οι υπερήρωες πρέπει να θυσιάσουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά, σε μία προσπάθεια να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos πριν επιτεθεί και καταστρέψει ολόκληρο το σύμπαν.

Διάρκεια: 149’

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ACTING ON CAMERA SEMINAR

ACTING ON CAMERA SEMINAR ‘Eνα εντατικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο υποκριτικής για την κάμερα, σχεδιασμένο από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, casting directors και επαγγελματίες του χώρου. 6/5 –