ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥMA | Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ SINEMA

Live στο Faust Bar-Theatre-Arts

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥMA | Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ SINEMA

Μετά από το εναλλακτικό και πειραματικό τους ροκ ύφος, στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά,               ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ, οι SINEMA συνεχίζουν δυναμικά, με τον προοδευτικό και σύγχρονο ήχο τους, στο δεύτερο άλμπουμ τους. “ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ”. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, συμπληρώνουν τα δυο άλμπουμ από την αρχική τους ιδέα, την τριλογία, που θα ενώνεται μουσικά, στιχουργικά και εικαστικά.

 

Οι SINEMA, θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ, σε ένα ακόμη δυνατό Live,  την Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 στις 22:30, στον μοναδικό πολυχώρο του Faust Bar-Theatre-Arts (Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60 | Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST | Τηλ.: 210 3234095 | [email protected] | www.faust.gr).

 

Το άλμπουμ, όπως σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση, θα διανεμηθεί δωρεάν στο κοινό. Μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο κανάλι της μπάντας https://www.youtube.com/user/sinemabandgr και να κατεβάσετε χωρίς χρέωση και τα δύο άλμπουμ σε ηλεκτρονική μορφή (mp3: 320 Kbit/s, 48 kHz, Joint Stereo) μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας http://www.sinemaband.gr/

https://www.youtube.com/user/sinemabandgr

Για περισσότερες πληροφορίες, συνεντεύξεις και cd κληρώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή στα τηλ. 6946540939, 6973639333.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

“THE EPITOME OF A FRESH JAZZ PIANO VIRTUOSO”

“THE EPITOME OF A FRESH JAZZ PIANO VIRTUOSO” 31/3- 3/4 HALF NOTE JAZZ CLUB                       Ο πολυτάλαντος αυτοσχεδιαστής και βιρτουόζος, πιανίστας και οργανίστας, συνθέτης, bandleader