«Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα»

Δωρεάν σεμινάριο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο
με τον Μανώλη Σφακιανάκη

Η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, σας προσκαλεί στo δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 21/02 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα).

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλης Σφακιανάκης. Επίσης ως ομιλήτριες συμμετέχουν στο σεμινάριο η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος  κ. Μαρίσα Βουλγαράκη και η Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίων, οι γονείς, τα παιδιά κάθε ηλικίας, οι εκπαιδευτικοί και οι ψυχολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Στους ενηλίκους θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Απαράιτητη η εγγραφή σας (η οποία είναι δωρεάν όπως και το σεμινάριο) στην ιστοσελίδα: https://prostatepse.gr/register/ ή στο 2107709777.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS, Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς ενώ Τοπικός Χορηγός του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι είναι η Eurobank.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Προσεχή σεμινάρια:
21/02 Μαρούσι, 26/02 Αθήνα-Κέντρο, 07/03 Πάτρα, 12/03 Τρίπολη, 19/03 Βόλος, 28/03 Ηράκλειο Κρήτης, 30/04 Θεσσαλονίκη, 7/05 Ιωάννινα, 23/05 Μυτιλήνη

Χορηγοί Επικοινωνίας στο σύνολο της Δράσης «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα» είναι η Καθημερινήτο The Toc  και το Jenny.gr.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο