25 Χρόνια Θέατρο Φούρνος- Πρόσκληση σε νέες ομάδες

Το θέατρο Φούρνος φέτος κλείνει 25 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο του θεάτρου  και της ψηφιακής τέχνης.

Από το 1993 ο Φούρνος, διαμορφώνοντας τον παλιό οικογενειακό φούρνο  της δεκαετίας του τριάντα σε ένα φιλόξενο χώρο,  παρουσίασε  πλήθος ανερχόμενων για την εποχή εκείνη θεατρικών ομάδων, σπουδαίων σκηνοθετών, ηθοποιών, μουσικών που δεν είχαν στέγη να υποστηρίξει τα έργα τους .

Αποτέλεσε το γόνιμο περιβάλλον να αναδειχτούν άξιοι δημιουργοί οι οποίοι σήμερα αποτελούν σπουδαία ονόματα στο χώρο της τέχνης.

Με τη στήριξη όλων όσων πέρασαν από τη σκηνή μας διαγράψαμε μια εξελικτική πορεία  και συνεχίζουμε.

 

Δεν ξεχνάμε ποτέ πως ξεκινήσαμε και τις “αρχές “ που θέσαμε τότε να αποτελούμε  φυτώριο νέων δημιουργών.

 

Έτσι φέτος που συμπληρώνουμε 25 χρόνια δράσης προσφέρουμε μια ημέρα την εβδομάδα εντελώς δωρεάν σε νέους δημιουργούς  για  να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Τα έσοδα που θα προκύπτουν από την ελεύθερη συνεισφορά του  κοινού θα διατίθενται υπέρ της ομάδας.

 

Περιμένουμε τις προτάσεις των ενδιαφερομένων   έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018 . Μια επιτροπή από έγκριτους δημιουργούς θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει αυτές που θα παρουσιαστούν από τη σκηνή του Φούρνου   έως το τέλος τις φετινής σαιζόν.

Η βασική προϋπόθεση είναι τα σχήματα να είναι στα πρώτα βήματα τη καλλιτεχνικής τους πορείας. Τα είδη  είναι θέατρο, μουσική, χορός, performance.

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Παιχνιδοποιός / θέατρο Γκλόρια

Με το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ “Παιχνιδοποιός” του Γκάρντνερ ΜακΚέυ ανοίγει η αυλαία της νέας θεατρικής σεζόν. Άρωμα νέτφλιξ φέρνει στη θεατρική Αθήνα από τις 14

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΜΠΟΤΖΑΝΓΚΛΣ                                  

                                                                        ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΝ ΜΠΟΤΖΑΝΓΚΛΣ                                       Από 11 Αυγούστου στα θερινά   Μία θυελλώδης ερωτική ιστορία για τη δύναμη της αγάπης γεμάτη

Η Άννα Βίσση στο Άλσος

Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας μετά τις πολύ επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος έρχεται να μας απογειώσει