ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE/ Παράταση

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE

ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σάββατο 6‬ – 13 – 20 – 27/ 1 / 2018

Ο Κωστής Μαραβέγιας, αεικίνητος και δυναμικός, ο πάντα ενωτικός και τρυφερός, στήνει τραγούδι και χορό στην Άνοδο και κάνει τις νύχτες μας γιορτή. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ξέρει να σαγηνεύει το κοινό που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα εξαιρετικά προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μοναδικές και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του. Αυτό φαίνεται και από τις σταθερά sold out εμφανίσεις και συναυλίες του σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η αισιοδοξία και η ηρεμία που αποπνέει, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του αλλά και την εξαιρετικά ποικιλόμορφη προσωπικότητά του, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για μια ακόμη σειρά από ξεχωριστά live στο ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE, αφού οι εμφανίσεις που αγαπήθηκαν πολύ. Λόγω μεγάλης ζήτησης, οι παραστάσεις συνεχίζονται για όλα τα Σάββατα του Ιανουάριου: Σάββατα ‬‬‬‬‬‬6‬ – 13 – 20 – 27/ 1 / 2018.

Έχοντας στο πρόγραμμά του τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το vintage «Φάρος» και το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστο Καλκάνη (κλαρινέτο) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα), ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται τέσσερα ακόμα υπέροχα live στο νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE

ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σάββατο 6‬ – 13 – 20 – 27/ 1 / 2018

INFO
ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Τηλ. ‪210 34 68 100‬‬‬‬‬‬‬‬

Τιμές εισιτηρίων:
Είσοδος: 15€ με ποτό
Φιάλη ποτού: από 130 € για 4 άτομα
Φιάλη κρασί: από 65€

Προβολή & επικοινωνία:
Κατερίνα Παπαδοπούλου: 210.6792560, 6944.505877, [email protected]
Αλεξία Στουρνάρα: 210.6792565, 6932.467906 [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

“Κανένα ταξίδι δε σε χώρεσε” 

“Κανένα ταξίδι δε σε χώρεσε”    Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου  Μέγαρο Μουσικής  Αίθουσα διδασκαλίας του Συλλόγου «οι  φίλοι της μουσικής»  Ώρα έναρξης 20.30      Ένας ερμηνευτής,

Ιουλία Καραπατάκη _ Σταυρός του Νότου

 Ιουλία Καραπατάκη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου Κεντρική Σκηνή – Σταυρός του Νότου Η χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια Ιουλία, μετά τις sold εμφανίσεις της τον Νοέμβριο και τον