Σεμινάριο Ashtanga Vinyasa Yoga με τη Γεωργία Δημητριάδη

0

Σεμινάριο Ashtanga Vinyasa Yoga με τη Γεωργία Δημητριάδη
4/9/2017 – 8/9/2017

Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι ένα σύστημα παραδοσιακής δυναμικής Yoga που συνδυάζει την κίνηση με την βαθειά αναπνοή με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνεται η εσωτερική θερμοκρασία, η αποτοξίνωση και η ροή της ενέργειας.
Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε έμφαση στη δυναμική αναπνοή Ujjayi, στο ενεργειακό κράτημα Mula Banda (ο έλεγχος του πυελικού εδάφους-ενεργειακό κράτημα) και στη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος κατά την εκτέλεση των Asanas.
Η πρακτική αυτή προσφέρει σε φυσικό επίπεδο ευελιξία, δύναμη, ισορροπία και ελαφρότητα που οδηγούν αντίστοιχα σε πνευματικό-ψυχολογικό επίπεδο σε ευεξία, ενεργητικότητα, ηρεμία και αισιοδοξία, ανοίγοντας το δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε ανθρώπους με και χωρίς εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος yoga. Χρειάζεται να είστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη και να φοράτε άνετα ρούχα.
Η Γεωργία Δημητριάδη γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονικό σχέδιο και ακολούθησε το επάγγελμα της σχεδιάστριας μέχρι το 2011. Για αρκετά χρόνια παρακολούθησε μαθήματα χορού, κλασσικό και μοντέρνο μπαλλέτο. Ξεκίνησε με τη Hatha Yoga το 2002 με την Ολγα Αλεξίου. To 2004 άρχισε Ashtanga Yoga με την Ελένη Κυριακοπούλου και από το 2005 μέχρι σήμερα συνεχίζει με δάσκαλο τον Νίκο Ζωγράφο και σεμινάρια τρείς φορές το χρόνο με τον Jean Glaude Garnier. Από το 2010 διδάσκει Ashtanga Vinyasa Yoga και Δυναμική Hatha Yoga.
Πότε: 4/9/2017 – 8/9/2017
Ώρα: 17.00-19.00
Κόστος: 60 €*
Drop in/μάθημα: 15 €
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]
*10% έκπτωση στους κατόχους κάρτας ανεργίας

Κινητήρας-Artistic Network for Performing Arts
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
[email protected]
www.kinitiras.com
Facebook page: Kinitiras

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.