Ομάδα Θεωρίας & Θεραπείας Gestalt

0

Ομάδα Θεωρίας & Θεραπείας Gestalt

Στην ψυχοθεραπεία Gestalt το βίωμα προηγείται της γνώσης. Στην ομάδα αυτή λοιπόν θα βιώσουμε τη θεωρία της Gestalt μέσω ασκήσεων, πειραματισμών και άλλων διαδραστικών διαδικασιών και πιο σημαντικά θα δούμε πώς αφορά και εφαρμόζεται στη ζωή μας! Επιπλέον, θα έχουμε τον χώρο να εξερευνήσουμε προσωπικά θέματα στο «εδώ και τώρα», να έρθουμε σε επαφή με το σώμα και τα συναισθήματα, να αλληλεπιδράσουμε και να εξοικειωθούμε με την ομαδική θεραπεία Gestalt.

Ημερομηνία: Κάθε δεύτερη Τρίτη, 19.00 – 22.00

Έναρξη: Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Κόστος συμμετοχής: 60€ / μήνα (2 συναντήσεις)

Χώρος: Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός)

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπαιδευτή

Δημήτρη Τζαχάνη 6974789554

Ημερομηνία: Κάθε δεύτερη Τρίτη, 19.00 – 22.00

Έναρξη: Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Κόστος συμμετοχής: 60€ / μήνα (2 συναντήσεις)

Χώρος: Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός)

Βιογραφικό Εκπαιδευτή

 

Ο Δημήτρης Τζαχάνης έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία (BA) στο Καντέρμπουρι της Αγγλίας και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχανάλυση (MA) στο Λονδίνο. Είναι τελειόφοιτος Σωματικός Ψυχοθεραπευτής του ΕΙΝΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα). Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of San Francisco και ανήκει στην εκπαιδευτική και οργανωτική ομάδα του ινστιτούτου στην Αθήνα. Επιπλέον εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία τραύματος και μετατραυματικής διαταραχής (PTSD) και στη διαχείριση και θεραπεία πένθους με τη Dr. Jane Simington. Εμπνέεται ιδιαίτερα από την υπερπροσωπική ψυχοθεραπευτική φιλοσοφία και στην προσέγγισή του ενσωματώνει στοιχεία από πολυάριθμα εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια διαφορετικών θεραπευτικών προσεγγίσεων. Εργάζεται ατομικά και ομαδικά, σχεδιάζει και συντονίζει θεραπευτικά σεμινάρια, όπως επίσης θεραπευτική ομάδα στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ιπποκράτης» του οργανισμού ΕΔΡΑ και ομάδα σωματικής ψυχοθεραπείας στην εθελοντική οργάνωση Δρόμοι Ζωής.

Σύντομη Συνέντευξη στο youtube

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.