Μυστικά Ομορφιάς

Published On October 11, 2012 | By katerina | ΥΓΕΙΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ,

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ;

Από τον Δρ Αθανάσιο Αθανασίου

Και ποια γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της, δεν θα ήθελε να δείχνει πιο νέα, πιο ανανεωμένη, διώχνοντας τα σημάδια της φθοράς που αφήνει το πέρασμα του χρόνου; Από πού όμως πρέπει να αρχίσει; Έτσι μια επίσκεψη στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group, σε δερματολόγο εξειδικευμένο στη σύγχρονη αισθητική ιατρική, θα δώσει τη λύση με τη σειρά των ειδικών μη επεμβατικών θεραπειών που πρέπει να ακολουθήσει.

 

 

Θεραπείες Προσώπου

 1. 1.           Η μεσοθεραπεία είναι η λύση για πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες και για την καταπολέμησή τους σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η Δερματολόγος εγχύει συγκεκριμένες ουσίες μέσα στο δέρμα, ενδοδερμικά. Γίνεται σε συνεδρίες που εξαρτώνται από την έκταση του προβλήματος. Δεν χρειάζεται αποχή από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η μεσοθεραπεία ονομάζεται ετερόλογη και το αποτέ­λεσμα είναι ορατό και από την πρώτη συνεδρία.
 2. 2.           Στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group εφαρμόζουμε και την αυτόλογη μεσοθεραπεία. Αξιο­ποιεί το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς, καθώς και τα αιμοπετάλια και τα λεμφοκύτταρα. Γίνεται αιμοληψία, φυγοκεντρείται το αίμα, διαχωρίζεται το πλάσμα από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος, εμπλουτίζεται το πλάσμα με ειδική επεξεργασία με νουκλεοτίδια, και στη συνέχεια εγχύεται με πολύ-πολύ λεπτή βελόνα στο πρόσωπο, λαιμό ή μπούστο. Θα χρειαστεί 2-3 συνεδρίες το χρόνο και το αποτέ­λεσμα κάθε μέρα θα γίνεται και πιο εμφανές (υφή επιδερμίδας, απά­λυνση ρυτίδων, σφριγηλότητα, ενδογενής ενυδάτωση, λάμψη, νεα­νική όψη).
 3. 3.           Σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής peeling για βελτίωση, εξομάλυνση του χρώματος του δέρματος (όπως κηλίδες, ουλές). Η εφαρμογή και ειδικών peeling ως προετοιμασία για ειδικά Laser (Fraxel) που γίνεται στην περίπτωση του μελάσματος (mask of pregnancy).
 4. 4.           Fraxel Laser. Στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group έχουμε το  πιο εξελιγμένο Fraxel Laser για την αντιμετώπιση τυπικών θεραπειών αναζωογόνησης και ανά­πλασης έως και πιο δύσκολες δερματολογικά περιπτώσεις όπως: θεραπεία ουλών ακμής, ουλών, χηλοειδών, ραγάδων. Το Fraxel Laser έχει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) για την ανάπλαση του δέρματος. Γίνεται σε συνεδρίες, που ο αριθμός τους καθορίζεται ανάλογα με το είδος και την έκταση του προβλή­ματος. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα απαλό, λείο, σφριγηλό, με εμφα­νής βελτίωση στο περίγραμμα του οβάλ του προσώπου.
 5. 5.           Η ακμή στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group αντιμετωπίζεται με Laser Isolaz anti acne, πρωτοποριακή θεραπεία, η «φωτοπνευματική θεραπεία», συνδυά­ζοντας την αναρρόφηση δέρματος που αποσκοπεί στην  αφαίρεση του σμήγματος και  το ευρέος φάσματος φως που αυξάνει την παραγωγή ενζύμων( πορφυρινών)  που καταστρέφουν το προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής. Γίνεται σε 4-6 συνεδρίες ανάλογα με τη σοβαρότητα του κάθε περι­στατικού. Έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο η φαγεσωρική ακμή όσο και κυστική. Είναι εντελώς ανώδυνη.
 6. 6.           Ενέσιμα ή Botox. Η θεραπεία με Botox είναι μια ακίνδυνη εφαρμογή. Γίνεται κάθε 4 μήνες για τα πρώτα ένα με δύο χρόνια και μετά  κάθε 6-8 μήνες. Το Botox είναι μια πρωτεΐνη επεξεργασμένη η οποία δρα πάνω στον μυ αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και εμποδίζοντας τις συσπάσεις, άρα το σχηματισμό των ρυτίδων έκφρασης. Αποτέλεσμα ένα ξεκούραστο μέτωπο, όχι θυμωμένο, χωρίς ρυτίδωση γύρω από τα μάτια και πιο φωτεινό βλέμμα. Είναι ανώδυνη θεραπεία και συνε­χίζετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα ολοκλη­ρώνεται από την 3η έως και τη 15η ημέρα που πρέπει να σας ξανα­δεί ο θεράπων ιατρός. Επίσης όταν ενδείκνυται, γίνεται στην περιοχή του κάτω προσώπου (το ονομαζόμενο Nefertiti lift) για τη βελτίωση του οβάλ του προσώπου.
 7. 7.           Υαλουρονικό οξύ. Είναι ένα συστατικό του κολλαγόνου των ιστών που οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει συγκρατούν το νερό και δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Είναι προϊόν βιοτεχνολογίας και έχει διάφορες πυκνότητες ώστε να γεμίζει όλα τα είδη ρυτίδων: ρινοπα­ρειακών, ρυτίδες άνω χείλους, ρυτίδες της γωνίας του στόματος, περί­γραμμα και όγκος χειλιών, ρυτίδες μετώπου-μεσόφρυου, περίγραμμα προσώπου. Το αποτέλεσμα ορατό την ίδια στιγμή της εφαρμογής και διαρκεί 8 μήνες έως 1,5 χρόνο, ανάλογα με το βάθος της ρυτίδας και το είδος του υαλουρονικού που έχει εγχυθεί. Κυκλοφορεί σε αποστειρωμένες σύριγγες.
 8. 8.           Θεραπείες σώματος. Αρχίζουμε από τις πιο απλές που προτιμούν όλες οι ηλικίες:

α)  Αποτρίχωση με Laser. Στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group έχουμε το τελευταίας τεχνο­λογίας Candela-Alexandrite. Η δέσμη φωτός του Laser απορρο­φάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας εστιάζοντας έτσι το θύλακα της τρίχας, το οποίο και καταστρέφει. Η διαφορά με άλλους τύπους Laser είναι ότι φεύγει το άτομο που κάνει την εφαρμογή χωρίς τρίχα, χωρίς σημάδια, και χωρίς πόνο. Η επανά­ληψη γίνεται σε μεγαλύτερο μεσοδιάστημα. Ο αριθμός συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας καθώς και το μεσοδιάστημα. Όσο η τρίχα αδυνατίζει, τόσο τα μεσοδιαστήματα μεγαλώνουν.

β)   Αφαίρεση τατουάζ. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση της απεικόνισης και η δυσκολία του εξαρτάται από τον αριθμό χρωμάτων, το βάθος, την τεχνική, είδος χρωστικής. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά με τα σύγχρονα Laser.

γ)   Θεραπεία κυτταρίτιδας. το όνομα της θεραπείας είναι Coaxmed (RF) που είναι και το όνομα του μηχανήματος. Η συσκευή στον ίδιο χρόνο έχει τη δυνατότητα εκπομπής ισχυρής ραδιοσυχνότητας (FR) και υπερήχων χαμηλής συχνότητας (cavi­tation). Με τη δράση της συσκευής έχουμε θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και ιδίως στον λιπώδη ιστό, ενώ συγ­χρόνως με τον υπέρηχο δημιουργείται σπηλαίωση εντός των λιπο­κυττάρων και έτσι οριστική καταστροφή τους. Γίνεται σε συνε­δρίες που καθορίζονται (8-12) ανάλογα με την έκταση του προβλή­ματος. Μπορεί να συνδυαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα με τη μεσοθεραπεία η οποία ενισχύει τη λιποδιάλυση και τη σύσφιξη του σώματος.

 1. 9.           Στο Athens Beverly Hills  Medical Group μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο χαμόγελο με την εφαρ­μογή των veneers, όψεις πορσελάνης ή Bonding, όψεις ρητίνης (αντί πορσελάνης χρησιμοποιείται ρητίνη), ή full ceramic crowns (ολοκεραμικές στεφάνες), ή dental implants (οδοντικά εμφυτεύματα) από εξειδικευμένο συνεργάτη οδοντίατρο.
 2. 10.        Και βέβαια το Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Medical Group δεν αφήνει και τον ένα στους δύο άντρες που υφίσταται σε κάποιο βαθμό τριχόπτωση. Η ανδρογενής αλωπεκία, όπως είναι ο ιατρικός όρος στο χώρο μας, αντιμετωπίζεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές.

Και τέλος, γυναίκες ή άνδρες που θέλουν ένα οριστικό αποτέλεσμα και προβληματίζονται για τυχόν ατέλειες ή φθορές από το πέρασμα του χρόνου υπάρχει ο πλαστικός χειρουργός Dr. Αθανασίου για τις επεμ­βάσεις πλαστικής χειρουργικής: Face lift, brow lift, mid face lift, neck lift, βλεφαροπλαστική, γενειοπλαστική, ωτοπλαστική, ρινοπλα­στική, αποκατάσταση γωνιών προσώπου και πιο λεπτά μάγουλα, αυξητική στήθους, μείωση στήθους, ανόρθωση μαστών, αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, ανισομαστία, βραχιονοπλαστική, γυναικομαστία, κοιλιοπλαστική, λιπογλυπτική, λιποαναρρόφηση (invasive), ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών, αιδοιοπλαστική, αυξητική πέους, αυξητική γλουτών με ενέσιμο υαλουρονικό (macrolane) βραδείας απορρόφησης με ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Δρ Αθανάσιος Αθανασίου Καρνεάδου 41 Κολωνάκι 2107230502
και Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35 Γλυφάδα 210 8949090

One Response to Μυστικά Ομορφιάς

 1. Γιατρός με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο των πλαστικών επεμβάσεων, για φυσικά αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *