Athens Children’s Ballet/ Σεμινάριο

Easter Course από το Athens Children’s Ballet

Tο Athens Childrens Ballet επιστρέφει με ένα ακόμα σεμινάριο τις ημέρες του Πάσχα και προτείνει σε παιδιά που αγαπούν το χορό από 12 και άνω να παρακολουθήσουν για 3 μέρες μαθήματα από καταξιωμένες δασκάλες. Το Easter Course θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 2 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρες 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Οι νεαροί χορευτές και χορεύτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Pointes, Ρεπερτόριο, Σύγχρονο, και Μπαλέτο!

Διδάσκουν η Χριστίνα Ρόκα, Δημιουργός & Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ACB, η Ιωάννα Αποστόλου, Σύγχρονο, η Έφη Σωτήρα και η Αρετή Παλούκη. Το Easter Course προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά και η κάθε δασκάλα παρέχει σύμφωνα με τις προσωπικές τις εμπειρίες ως χορεύτριες τον καλύτερο τους εαυτό! Οι γνώσεις που έχουν αποκομίσει εδώ και 20 χρόνια όχι μόνο από τη διδασκαλία αλλά και από την ασταμάτητη συμμετοχή τους σε σεμινάρια, μαθήματα και διαλέξεις τις βοηθά να εξελίσσουν  την τέχνη της διδασκαλίας και να συμβαδίσουν με τα σημερινά χορευτικά δεδομένα.

 

Βιογραφικά

Μαθήτριες της Χριστίνας Ρόκα έχουν γίνει δεκτές στο καλοκαιρινό σχολείο του Royal Ballet School (UK) και έχουν λάβει για 2 συνεχόμενες χρονιές διακρίσεις, English National Ballet (UK), École de le Paris Opera (France) και American Ballet Theatre (NY). Ειδικεύεται στη προετοιμασία μαθητών για τη φοίτησή τους σε επαγγελματικές σχολές στο εξωτερικό.   Η Αγγελική μία δασκάλα γεμάτη πάθος ενέργεια και πλούσιες γνώσεις θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του σύγχρονου χορού. Μαθήτριες της Αγγελικής έχουν γίνει δεκτές στο BirdCollege, UK και στο LaineTheatreArts, UK.

Η Έφη Σωτήρα είναι απόφοιτη της σχολής του Βασιλικού Μπαλέτου(Όπερα του Κόβεντ Γκάρντεν), της Ανωτέρας Επαγγελματικής σχολής Νίκη Κονταξάκη και Registered teacher της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου.

Η Ιωάννα Αποστόλου Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ώς υπότροφος του Ιδρύµατος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα, συνέχισε τις σπουδές της  στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερµανίας.

Η Αρετή Παλούκη είναι αριστούχος της Επαγγελματικής σχολής Νίκη Κονταξάκη – Μπακάλη και κάτοχος του διπλώματος της καθηγήτριας χορού του ρωσικού συστήματος Vaganora. Έχει χορέψει: Στην όπερα της Βιέννης, στην ομάδα Landestheater στο Linz της Αυστρίας, στην ομάδα Choreotheater στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στην Εθνική Λυρική σκηνή και ως σολίστ στην όπερα του Graz της Αυστρίας. Έχει διδάξει: Κλασσικό μπαλέτο στο Αstoria school of Arts της Νέας Υόρκης στο Τanz Arts schule στο Graz της Αυστρίας.
 

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος σε 15 για κάθε γκρουπ καθώς οι δασκάλες θέλουν να βοηθήσουν και να εστιάσουν στις ανάγκες της κάθε χορεύτριας ή χορευτή.  

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70 ευρώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email στο [email protected] για να σας σταλεί η αίτηση. Αιτήσεις δεκτές μέχρι Δευτέρα 26 Μαρτίου. ​Τα μαθήματα θα λάβουν μέρος στο Waves Dance Studio, Ελ. Βενιζέλου 136, Ν. Ερυθραία.

​ ​

Για περισσότερες πληροφορίες στο:

2106206863 και στο email: [email protected]

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο